Ulvetimen fra 16.00 – 19.00

Hver torsdag kan du få en hyggelig aften med lækker mad lavet fra bunden og masser af kvalitetstid inden ungernes sengetid. Der vil være aftenfortællinger og du kan købe nem og lækker aftensmad til små priser.....Se dagens program herunder.....

I Ulvetimen får du nem og lækker mad lavet fra bunden af Café Foderbrættet og spændende dyrefortællinger fortalt af Naturamas Naturformidler.

 

FABELAGTIGE FORTÆLLINGER FRA KL. 16.30:

MENU&PROGRAM – ULVETIMEN – 2024 – Lille ulv = 45 kr. Store ulv = 70 kr.

Bestil gerne bord på forhånd – Bordbestilling kan ske på TLF: 2488 6294:)

 

MENU JUNI:

 

Torsdag d. 13/6

 

TEMA: Nedbrydere:

I jorden lever massevis af nedbrydere. Smådyr som bænkebidder, regnorm og tusindben, men også svampe spiller alle en vigtig rolle i vores natur. Nedbrydere bliver ofte kaldt for naturens skraldemænd, men hvordan kan det egentlig være?

 

MENU

Stuvet kål med frikadeller & nye kartofler
Vegetar: Grøntsags”deller” med stuvet kål & nye kartofler

 

Torsdag d. 20/6

 

TEMA: Pindsvinet :

Vi kan somme tider møde pindsvinet i vores haver eller på en tur i skoven. Pindsvinet findes ofte tættere og tættere på byerne, hør mere om pindsvinet og hvorfor den flytter til byerne i aftenens ulvetime.

 

MENU

Stegt kyllingelår med nye kartofler & brun sovs
Vegetar: Kornotto med sommergrønt

 

Torsdag d. 27/6

 

TEMA: En Varmere Verden:

Mens vores klima bliver varmere, ændres dyrenes naturlige levesteder. Vores formidler fortæller om hvordan klimaforandringerne påvirker den danske natur

 

MENU
Thai inspireret stegte ris med kylling & grønt
Vegetar: Stegte ris med grøntsager

 

ULVETIMEN – JULI

 

Torsdag d. 4/7

TEMA: Danmarks Slanger:

Hvilke slanger findes i Danmark og hvordan kan man kende dem fra hinanden? Hvem ved.. Måske findes der også en snydeslange

MENU: 

Boller i karry

Vegetar: Vegetarcurry med linser

 

Torsdag d. 11/7

TEMA: Biernes Verden:

Bierne er fantastiske bestøvere og vigtige for vores natur. Hør om biens spændende liv i aftens ulvetime.

MENU: 

Sommergryde med grisebasse, nye gulerødder & ærter samt nye kartofler
Vegetar: Vegetarisk grøntsagsgryde med nye kartofler

 

Torsdag d. 18/7

TEMA: Edderkopper:

Måske er du helt vild med dem, måske ikke… Uanset hvad er edderkoppen et fantastisk væsen, kom og hør hvorfor.

MENU:

Kødboller i tomatsauce med spaghetti

Vegetar: Vegetar spaghetti med tomatsauce & aubergine

 

Torsdag d. 25/7

TEMA: Uglen:

Hør fortællingen om nattens lydløse jæger.

MENU: 
Fiskefrikadeller med nye kartofler & kold remouladesovs

Vegetar: Kikærtesalat med halloumi

 

ULVETIMEN – AUGUST:

 

Torsdag d. 1.8

TEMA: Danmarks Rovdyr

Hvilke rovdyr findes i den danske natur og hvilken art er egentlig den største?

 

MENU:

Pølser & kartoffelsalat

Vegetar: Linse”deller” med kartoffelsalat

 

 

Torsdag d. 8.8

TEMA: Havens Fugle

Naturamas formidler undersøger hvilke fugle DU kan finde hjemme i haven.

 

MENU: Cremet pasta med chorizo & solmodne tomater

Vegetar: Cremet pasta med grøntsager

 

 

Torsdag d. 15.8

TEMA: Hajens Historie

Vidste du at der også findes hajer i Danmark? Men hvad er hajen egentlig for et fisk og kan det virkelig passe at de er ældre end dinosauerne?

 

MENU: Kyllingelår med ovnstegte kartofler & græsk salat
Vegetar: Spanakopita med græsk salat

 

 

Torsdag d. 22.8

TEMA: Bæveren

Hør historien om naturens bedste håndværker

 

MENU: BBQ grisebasse med sensommerlig majssalat & perlebyg
Vegetar: Sensommerlig majssalat med halloumi, perlebyg & spicy bbq dressing

 

 

Torsdag d. 29.8

TEMA: Nationaldyr

Danmark har både en udnævnt nationalfugl, nationalpattedyr og en nationalsommerfugl. Hvilken et dyr har Naturamas formidler mon valgt at snakke om til aftens ulvetime?

 

MENU: Kalv i frikasse med nye kartofler

Vegetar: Grøntsagsfrikassé med nye kartofler

 

Ulvemenuen:

 

Du kan nyde den lækre aftenanretning i vores nye Café, Café Foderbrættet – Allerede fra klokken 16:30 står menuen klar. 🙂

Bestil gerne bord i forvejen – Bordbestilling kan ske på TLF: 2488 6294:)

Download Program/menu lige her:

JUNI: