Underside

Privatlivspolitik

NATURAMA'S POLITIK FOR DATABEHANDLING

Læs hvordan Naturama overholder reglerne i persondataforordningen (GDPR)

NATURAMA & FJORD&BÆLTS PRIVATLIVSPOLITIK

Generelt
Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi behandler dine personoplysninger.
Når du besøger Naturama og Fjord&Bælts hjemmesider indsamler Naturama og Fjord&Bælt oplysninger om dig.

Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, samt hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende oplysningerne.

Naturama og Fjord&Bælt indsamler oplysninger om dig på to måder:

• Ved at du selv afgiver oplysninger.

• Ved brug af cookies

Personoplysninger

Oplysninger du selv afgiver:

Naturama og Fjord&Bælt beder om dine personlige oplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, eller du køber årskort på vores hjemmesider eller direkte i vores billetsalg.

Det er oplysninger om navn, adresse, telefon, e-mail og fødselsdato. I forbindelse med at dit profilbillede anvendes på årskort, vil du blive bedt om at underskrive en samtykkeerklæring herfor.

Naturama og Fjord&Bælt indsamler dine personoplysninger for at kunne gennemføre din bestilling eller for at kunne fremsende nyhedsbreve og andre oplysninger vedrørende vores virksomheder og vores tjenester. Alle nyhedsbreve indeholder et link til afmelding. Herudover indsamler Naturama og Fjord&Bælt dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser, målrettet markedsføring og statistik. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Cookies:

This website uses cookies. We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services. You consent to our cookies if you continue to use our website.

Cookies are small text files that can be used by websites to make a user's experience more efficient.

The law states that we can store cookies on your device if they are strictly necessary for the operation of this site. For all other types of cookies we need your permission.

This site uses different types of cookies. Some cookies are placed by third party services that appear on our pages.

You can at any time change or withdraw your consent from the Cookie Declaration on our website.

Learn more about who we are, how you can contact us and how we process personal data in our Privacy Policy.

Please state your consent ID and date when you contact us regarding your consent.

Your consent applies to the following domains: naturama.dk

 

Cookie declaration last updated on 27/01/2020 by Cookiebot:

Necessary (3)

Necessary cookies help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

Name Provider Purpose Expiry Type
__cfduid naturama.dk Used by the content network, Cloudflare, to identify trusted web traffic. 29 days HTTP Cookie
CookieConsent Cookiebot Stores the user's cookie consent state for the current domain 1 year HTTP Cookie
PHPSESSID naturama.dk Preserves user session state across page requests. Session HTTP Cookie

Statistics (5)

Statistic cookies help website owners to understand how visitors interact with websites by collecting and reporting information anonymously.

Name Provider Purpose Expiry Type
_ga naturama.dk Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. 2 years HTTP Cookie
_gat naturama.dk Used by Google Analytics to throttle request rate 1 day HTTP Cookie
_gid naturama.dk Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. 1 day HTTP Cookie
collect Google Used to send data to Google Analytics about the visitor's device and behavior. Tracks the visitor across devices and marketing channels. Session Pixel Tracker
vuid Vimeo Collects data on the user's visits to the website, such as which pages have been read. 2 years HTTP Cookie

Marketing (14)

Marketing cookies are used to track visitors across websites. The intention is to display ads that are relevant and engaging for the individual user and thereby more valuable for publishers and third party advertisers.

Name Provider Purpose Expiry Type
_fbp connect.facebook.net Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers. 3 months HTTP Cookie
fr Facebook Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers. 3 months HTTP Cookie
GPS YouTube Registers a unique ID on mobile devices to enable tracking based on geographical GPS location. 1 day HTTP Cookie
IDE Google Used by Google DoubleClick to register and report the website user's actions after viewing or clicking one of the advertiser's ads with the purpose of measuring the efficacy of an ad and to present targeted ads to the user. 1 year HTTP Cookie
test_cookie Google Used to check if the user's browser supports cookies. 1 day HTTP Cookie
tr Facebook Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers. Session Pixel Tracker
VISITOR_INFO1_LIVE YouTube Tries to estimate the users' bandwidth on pages with integrated YouTube videos. 179 days HTTP Cookie
YSC YouTube Registers a unique ID to keep statistics of what videos from YouTube the user has seen. Session HTTP Cookie
yt-remote-cast-installed YouTube Stores the user's video player preferences using embedded YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-connected-devices YouTube Stores the user's video player preferences using embedded YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-device-id YouTube Stores the user's video player preferences using embedded YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-fast-check-period YouTube Stores the user's video player preferences using embedded YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-session-app YouTube Stores the user's video player preferences using embedded YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-session-name YouTube Stores the user's video player preferences using embedded YouTube video Session HTML Local Storage

På hjemmesiden gøres der brug af ”cookies”. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i webbrowseren på din computer, smartphone, iPad eller hvad du ellers benytter, når du besøger hjemmesiderne. Cookies gør det muligt at genkende din computer mv. og samle information om, din adfærd på nettet, herunder hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser, samt sikre at den fungerer rent teknisk. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde, at få et website til at fungere efter hensigten. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Den er anonym og indeholder ingen personoplysninger. Cookies anvendes af stort set alle websites.

Tredjeparter med adgang til cookies

– Morningtrain

Morningtrain ApS er en tredjeparts webbureau tilknyttet Naturama. Morningtrain har kun adgang gennem en krypteret portal kaldet LastPass.

LastPass er stærkt krypteret med algoritmer, der sørger for fuldstændig sikkerhed i skyen. Data er krypteret på enhedsniveau og er holdt hemmeligt for LastPass selv. Det er altså kun Morningtrain medarbejdere, der har adgang til disse data. Med en to-trinsbekræftelse er denne service gjort endnu mere sikker. Når ansættelsesforhold ophører hos Morningtrain, bliver den tidligere ansatte fjernet fra alle adgange i LastPass.

Data fra Google Analytics har Morningtrain adgang til. Disse bliver udelukkende benyttet til statistik og rapportering.

Sitet er hostet hos time4vps, som er placeret i Letland.

Læs mere om hvordan Morningtrain ApS behandler din data her.

 

Naturama og Fjord&Bælts brug af videoovervågning

I området i og omkring vores indgange samt i cafeen på Naturama og ved marsvinebassinerne på Fjord & Bælt, er der opsat videoovervågning. Denne overvågning er opsat af hensyn til personalets sikkerhed i tilfælde af tyveri og overfald. Overvågningen bruges endvidere til at verificere gæsterne, der besøger vore attraktioner. Hvor dette må være nødvendigt, vil videoen blive udleveret til politiet til videre efterforskning af kriminalitet. Videoerne opbevares i 3 måneder, hvorefter de overskrives med nye optagelser. Der gemmes ikke back up.

Behandlingssikkerhed

På Naturama og Fjord&Bælt har vi udarbejdet en række procedurer på arbejdsgange der sikrer beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Derfor har vi implementeret sikkerhedsforanstaltninger, der skal sikre databeskyttelse for såvel kundeoplysninger, personoplysninger som vores andre fortrolige oplysninger

Naturama og Fjord&Bælt indsamler og behandler kun de personoplysninger, du selv giver os. Vi indhenter ikke oplysninger fra tredjemand eller hos offentlige myndigheder.

Videregivelse af personoplysninger

Dine personoplysninger videregives ikke til 3. part. Naturama & Fjord&Bælt sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem. Opbevaringstiden er fastsat ud fra hver enkelt arbejdsgang og de forpligtelser Naturama og Fjord&Bælt er underlagt i henhold til gældende lovgivning, revisortilsyn, andre offentlige myndigheder samt til sikring af dokumentation. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garant for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger på vores vegne.

Dine rettigheder

Som registreret har du visse rettigheder, som Naturama og Fjord&Bælt til en hver tid skal sikre opfyldelsen af. Du har ret til at anmode om følgende:

• at få indsigt i, hvordan dine persondata behandles, med hvilke formål vi behandler dine data og om vi videregiver disse

• at få adgang til at få ændret dine persondata

• at få slettet dine persondata

• at gøre indsigelse over hvordan dine persondata behandles og evt. videregives

• at tilbagekalde evt. afgivet samtykke

• at klage til Datatilsynet. Se mere på datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

Ændringer i databehandlingspolitikken

Naturama og Fjord&Bælt evaluerer og opdaterer løbende denne privatlivspolitik. Vi opfordrer derfor til regelmæssigt at tjekke privatlivspolitikken for eventuelle ændringer, som kan have betydning for behandlingen af dine personoplysninger

Kontakt

Dataansvarlig er Naturama, cvr. nr. 31723876, beliggende Dronningemaen 30, 5700 Svendborg, telefon 6221 0650, email: [email protected] og Fjord&Bælt, cvr.nr. 18539802, beliggende Margrethes Plads 1, 5300 Kerteminde, telefon 65324200, email: [email protected] Hvis du ønsker at udnytte dine rettigheder som beskrevet ovenfor, eller hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger eller denne databehandlingspolitik, er du velkommen til at kontakte os.