Levende dyr, Shows, hands on og vilde udstillinger

Oplevelser for livet

Lærerige og fabelagtige oplevelser for hele familien. Udstillinger og aktiviteter der har  fokus på at lære, fascinere og underholde gennem skiftende lys, avanceret lyd, flotte film og billeder der iscenesætter dyr og fugle i et naturteater til vands, til lands og i luften.

Sommerferie 29. juni - 7. august 2024

Dagens Event: Naturmysterier

Hver onsdag kl. 11.00 i sommerferien kan du være med til at løse nogle af naturens mysterier. Naturen er nemlig fuld af mysterier. Hvilket dyr har efterladt et spor i skoven? Og hvem har mon spist koglens frø? Måske du kan løse mysteriet.

Vælg blandt alle oplevelser her:

Nyeste Populære

Sommerferie29. juni - 11. august 2024

Super Sanser
I dyreverden bliver omgivelserne undersøgt ved blandt andet brug af både lugt, smag og synet. Alverdens dyr bruger sanserne til at undersøge deres miljø, lidt ligesom os mennesker - og så alligevel ikke helt. Naturamas formidler undersøger sagen og prøver at svare på hvordan vores brug af sanser egentlig adskiller sig fra dyrenes.

Sommerferie

Sommer Rundvisning i “Den Eventyrlige Have”
Lige udenfor din dør findes der massevis af liv, men hvad ved vi i virkeligheden om havens liv? Haven er fuld af spændende fortællinger, lige fra historien om myren og bladlusen til den om solsortens smukke sangstemme. Kom med og bliv forundret når vores formidler tager dig med gennem vores nye udstilling, Den Eventyrlige Have.

Sommerferie29. juni - 5. august 2024

Dagens Event: Dissektion
Hver mandag kl. 11.00 i sommerferien kan du opleve hvordan et dyr egentlig ser ud indeni? Vær med når Naturamas formidler undersøger dyrenes anatomi og fysiologi.

Sommerferie29. juni - 6. august 2024

Dagens Event: Mød Naturamas levende dyr
Hver tirsdag kl. 11.00 i sommerferien kan du møde nogle af Naturamas levende dyr. På Naturama findes der massevis af forskellige arter. Hvad end de snor sig eller bevæger sig langsomt frem, byder de hver især på spændende historier.

Sommerferie29. juni - 7. august 2024

Dagens Event: Naturmysterier
Hver onsdag kl. 11.00 i sommerferien kan du være med til at løse nogle af naturens mysterier. Naturen er nemlig fuld af mysterier. Hvilket dyr har efterladt et spor i skoven? Og hvem har mon spist koglens frø? Måske du kan løse mysteriet.

Sommerferie29. juni - 11. august 2024

Dagens Event: Kahoot
Fredag/Lørdag og søndag kl. 11.00 i sommerferien skal vi quizze! Kom og vær med og test din viden om naturens forunderlige tilpasninger og se om du kan vinde dagens præmie.

Sommerferie29. juni - 11. august 2024

Det kreative værksted 12 – 16.30
Sommeren er ankommet og naturen byder igen på alverdens smukke farver. I det kreative værksted kan du slippe kreativiteten løs og folde din egen sommerfugl eller lad dig inspirere af sommerens blomster. Onsdage og fredage kan du, for blot en 50kr. også dekorere din egen sommerinspirerede mulepose

Sommerferie29. juni - 11. august 2024

Sommer i Spørgehjørnet
Kom forbi spørgehjørnet, hvor du kan møde en af Naturamas formidlere som glæder sig til at svare på alle dine spørgsmål. Så har du grublet over noget, eller fundet noget spændende i naturen som du ikke er helt sikker på hvad er, så mød vores guide til Sommer i Spørgehjørnet.

Sommerferie29. juni - 8. august 2024

Dagens Event: Bamse Zoologerne
Hver torsdag kl. 11.00 i sommerferien kan du møde Bamsezoologerne. Har du undret dig over, hvilken art din yndlingsbamse egentlig er? Der findes et væld af spændende, eksotiske og endnu u-opdagede dyrearter blandt børns tøjdyr. Tag din yndlingsbamse med på Naturama og få den artsbestemt af Bamse Zoologerne!

Aktivitet

Ulvetimen fra 16.00 – 19.00
Hver torsdag kan du få en hyggelig aften med lækker mad lavet fra bunden og masser af kvalitetstid inden ungernes sengetid. Der vil være aftenfortællinger og du kan købe nem og lækker aftensmad til små priser.....Se dagens program herunder.....

Aktivitet

Dagens dyrebattle
Kampen om at blive Naturamas mest populære dyr er sat i gang! Formidleren viser deres to yndlings arter frem og fortæller en masse spændende om dem, men det er DIG der i sidste ende bestemmer hvem vinderen er.

Aktivitet

Invasive arter
Mennesker har gennem vores historie introduceret både dyr og planter til områder hvor de ikke er naturligt forekommende. Men det er ikke nødvendigvis alle disse introducerede arter et problem for den danske biodiversitet. Vores naturformidler undersøger sagen og prøver at svare på, hvornår en art egentlig er invasiv.