Levende dyr, Shows, hands on og vilde udstillinger

Oplevelser for livet

Lærerige og fabelagtige oplevelser for hele familien. Udstillinger og aktiviteter der har  fokus på at lære, fascinere og underholde gennem skiftende lys, avanceret lyd, flotte film og billeder der iscenesætter dyr og fugle i et naturteater til vands, til lands og i luften.

Borgermøde / Debat / Foredrag / TorsdagsTanker / TV Transmission torsdag d. 9. februar 2023 - kl.19:00 - 21:00

Kronhjorten – har den lov at være på Fyn?! Borgermøde med TV2/Fyn

Den laver skader på vores afgrøder og fordriver vores rådyr. Den er godt jagtbytte Men hører den til her på Fyn? For og imod – nuancerende borgermøde og indlæg fra landbruget, jagtforeningen og skovejeren.

Vælg blandt alle oplevelser her:

Nyeste Populære

Borgermødetorsdag d. 9. februar 2023 - kl.19:00 - 21:00

Kronhjorten – har den lov at være på Fyn?! Borgermøde med TV2/Fyn
Den laver skader på vores afgrøder og fordriver vores rådyr. Den er godt jagtbytte Men hører den til her på Fyn? For og imod – nuancerende borgermøde og indlæg fra landbruget, jagtforeningen og skovejeren.

Aktivitet 8. februar - 30. november 2023

600 millioner år med Æg
Hvem kom først, hønen eller ægget? Hvordan kan det være at ægget har en skal? Hvorfor er nogle aflange og andre runde? Vi stiller skarpt på æggets fantastisk verden,. Kom og vær med og få en selfie i en ørnerede....

Aktivitet

Fuglekursus
Et fantastisk 3-dages kursus i fuglenes verden. Hvilke fugle har vi herhjemme? Hvordan lyder de og hvorfor synger de? Vi er både i naturen og "hjemme" på Naturama. Og du får tilmed et årskort til Naturama med i købet.

Vinterferie11-19. februar 2023

Ægget og dinosaurerne
Oplev vores udstilling om æg, hvor vi viser hundredvis af smukke fugleæg frem. Ægget er meget ældre end de fugle vi kender i dag. Kom og bliv klogere på ægget, og hvad æg og dinosaurer har med hinanden at gøre?

Vinterferie11-19. februar 2023

Mød Naturamas levende dyr
Naturama har flere end 30 arter af levende dyr, og nu har I chancen for at møde et udsnit af dem. Mød Naturamas naturguider i Ranger Room, hvor de vil vise dyrene frem, og samtidig gøre jer klogere på insekter og krybdyr!

Vinterferie11-19. februar 2023

Spørgehjørnet i Vinterferien
Kom forbi Spørgehjørnet, hvor du kan møde en af Naturamas Naturguider, der glæder sig til at svare på alle dine naturspørgsmål! Så har du grublet over noget, eller fundet noget spændende i naturen du ikke kan finde ud af hvad er, så mød vores guide i Spørgehjørnet!

Vinterferie11-19. februar 2023

Kreativt værksted i Naturlab 12-16.30
Besøg det kreative værksted i vinterferien og bliv klar til fastelavn. Farvelæg og pynt din egen maske eller lav noget fint fastelavnspynt. Der er også mulighed for, at lave sjove folde-dinoer og tegne! Vi opfordrer til, at man donerer 10 kr. pr. barn for brug af værkstedet, så vi kan blive ved med at indkøbe nye materialer!

Vinterferie13. februar 2023

Dagens event – Mød dyrepasseren og nogle af hans yndlingsdyr
Klokken 11 vil der alle hverdagene i vinterferien være et nyt spændende event. I dag kan du møde møde Naturamas dyrepasser og nogle af hans yndlingsdyr! Hør med når nogle af de levende dyr bliver vist frem, og der bliver fortalt vilde historier om alt fra insekter til krybdyr!

Vinterferie14. februar 2023

Dagens event – Dissektion af en fiskehejre
Klokken 11 vil der alle hverdagene i vinterferien være et nyt spændende event. Vi har kigget dybt i Naturamas frysere, og fundet to fugle vi skal kigge nærmere på her i vinterferien. Tirsdag er det en fiskehejre vi åbner op! Er du nysgerrig på, hvordan så stor en fugl ser ud indeni, og vil lære mere om dens biologi? Så kom op i NaturLab, hvor Naturamas formidlere vil skære og fortælle!

Vinterferie15. februar 2023

Dagens event – Mød Osvald og Professor Hasselmus
Klokken 11 vil der alle hverdagene i vinterferien være et nyt spændende event. I dag kan du møde Osvald og Professor Hasselmus ... Professor Hasselmus er Naturamas egen hasselmusforsker, og han har lovet at komme forbi museet i vinterferien. Professoren har selvfølgelig sin bedste ven og kollega med, aben Osvald! Sammen vil de fortælle og snakke om genstande de har fundet på museet. Hvis du ikke kender Osvald og Professor Hasselmus endnu, kan de også findes på Naturamas YouTube kanal: Naturama News.

Vinterferie16. februar 2023

Dagens event – Dissektion af en glente
Klokken 11 vil der alle hverdagene i vinterferien være et nyt spændende event. Vi har kigget dybt i Naturamas frysere, og fundet to fugle vi skal kigge nærmere på her i vinterferien. Torsdag er det en rød glente vi åbner op! Er du nysgerrig på, hvordan så stor en fugl ser ud indeni, og vil lære mere om dens biologi? Så kom op i NaturLab, hvor Naturamas formidlere vil skære og fortælle!

Vinterferie17. februar 2023

Dagens event – DinoDans med Dansepigen Mette
Klokken 11 vil der alle hverdagene i vinterferien være et nyt spændende event. I dag har danse-pigen Mette, igen fundet danseskoene frem, og er klar til at lære alle Naturamas gæster, hvordan man danser som en ægte dinosaur. I vil blive guidet igennem dansetrinnene, så alle kan være med! Kom og sving hofterne til de gode rytmer....Wruaarrr..;)