Lækkerier til alle aldre:)

Café og Butik

Nyd en forfriskning, din frokost eller eftermiddags kaffen i Naturama´s hyggelig Café. Caféen serverer mad og drikke til både store og små.

I foyeren finder du vores butik som er fyldt med masser af spændende varer.

Café

I Naturama´s café kan der købes mad og drikkevarer til store og små. I er også velkomne til at medbringe jeres egen mad og drikke, som kan nydes inde såvel som ude.

Caféen serverer lette menuer til børn og voksne. I kan købe frisksmurte sandwich med forskelligt fyld og til børnene har vi bl.a. pizzasnegle, pølsehorn, små lette retter og frugt.

I Caféen skal der bæres mundbind når du går og står. Når du sidder ned kan mundbindet tages af. Mundbind kan købes ved indgangen til Naturama.

Naturama Caféen har åbent alle dage kl. 10.00 -16.00 (højsæson) og alle åbningsdage udenfor højsæson kl. 10.00 -15.30.

Drikkevarer købes i caféen og automaten. Is kan købes i billetsalget, når caféen er lukket.

Der kan betales med Mobilepay, MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro og JCB Card. Vi tager også imod EURO, dog kun sedler.

RABAT TIL ÅRSKORTMEDLEMMER

 

Medlemmer af Naturama Årskort får 10% rabat på mad og drikkevarer, samt varer i butikken. Et medlemskab koster 249 kr. og kan købes i billetsalget eller her på siden

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

Butik

I forlængelse af billetsalget har Naturama en butik med spændende varer til både store og små.

I kan finde et stort udvalg af bløde og søde plysdyr, et varieret udbud af sten og fossiler - fra haj- og tuntænder til ametyst, sandroser og agatskiver, puslespil, postkort, legetøj og souvenirs.

Der kan betales med Mobilepay, MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro og JCB Card. Vi tager også imod EURO, dog kun sedler.

Butikken har samme åbningstider som Naturama.

Kontakt Lene som vil hjælpe dig med at arrangere dit besøg.

Ring på: 2488 6206