Konferencer og selskaber

Står du og mangler et spændende sted til dit næste event?

Naturama og Fjord&Bælt tilbyder medrivende og utraditionelle oplevelser og rammer for dit event.

 

Konferencer, selskaber, møder

Uanset om det er en konference, en middag, en reception, en firmafest eller et privat arrangement, tilbyder Naturama spændende og utraditionelle rammer for din event.

Spis middag i stemningsfyldt atmosfære blandt dyrene på Naturama. Vi har kapacitet til ca. 90 spisende gæster ad gangen, fordelt på vores 3 etager.

I forbindelse med dit arrangement tilbyder vi også mulighed for særlige aktiviteter f.eks. sjove dissektioner, rundvisninger, shows, hands-on forløb, faglige foredrag eller formidlingsevents med brug af teatervirkemidler. Mulighederne er mange, hvad enten det er arrangementer med middag eller blot brug af vores attraktioner som en ”ice-breaker” i dit arrangement.

Naturama tilbyder også vores dygtige formidlere til eksterne arrangementer. Vi har altid mange spændende foredrag og formidlingsoplevelser at byde på - også skræddersyet til events, fester konferencer og lignende.

Ring og hør nærmere om mulighederne så hjælper vi dig gerne med at skræddersy dit arrangement.

Hvis du ønsker at høre nærmere, så kontakt bookingen for information og pris, eller læs mere på Konferencemateriale Eller på Børnefødselsdag

Forespørg på arrangement

  • Please enter a number less than or equal to 140.