Aktivitet
FABELAGTIGE FORTÆLLINGER FRA KL. 16.30:
MENU&PROGRAM – ULVETIMEN – 2023 – Lille ulv = 45 kr. Store ulv = 70 kr.
Bestil gerne bord på forhånd – Bordbestilling kan ske på TLF: 2488 6294:)
MARTS-PROGRAMMET:
2/3: Småfugle
Kom til Ulvetime og bliv klogere på småfugle. Hvilke småfugle kan du finde i haven lige nu? Og hvordan har småfuglene klaret sig hen over den kolde vinter?
Menu: Braiseret grisebasse og cremet kål & timianstegte grøntsager
V: Vegetar”deller” med cremet kål & timianstegte grøntsager
9/3: Quiz om dyr
Kom og quiz med i ulvetimen! Vi har fundet en masse genstande frem, dele fra forskellige dyr, og vi skal finde ud af hvilket dyr tingen kommer fra. Så kom og quiz med, og test din viden om dyr. Quizzen er lavet så alle kan være med!
Menu: Gullash med kartoffelmos
V: Paprikagryde med kartoffelmos
16/3: Fjer
Kom til Ulvetime og hør om de mange forskellige typer fjer fugle har, og hvad de bruges til! Hvor kommer fjeren egentlig fra? Og hvad er funktionen?
Menu: Hakkebøf med bløde løg & kartofler
V: Kornotto med grøntsager
23/3: Genstande fra de syv verdenshave
Naturama har gennem tiden fået indleveret alt mellem himmel og jord fra folks kældre og loftrum. Her er alt fra skildpaddeskjold til kuglefisk og dele fra savrokker. Kom og se og hør om de spændende genstande!
Menu: Flødekartofler & skinke
V: Blomkåls mac ’n’ cheese
30/3: Fællessang
I ulvetimen i dag er der fællessang med Povl Balslev hvor vi synger om foråret og dyr…:)
Menu: Mørbradgryde med ris
V: Stegte ris med grøntsager
APRIL-PROGRAMMET:
6/4: Skærtorsdag – Påskeharen
Ulvetimen står i påskens tegn, og vi stiller i dag skarpt på en kendt påskegæst – nemlig haren! Hvor hurtigt kan den egentlig løbe når den skal gemme æg?
Menú: Tærte med skinke og porre serveret med salat
Vegetar: Grøntsagstærte med salat
Torsdag d. 13/4: Slanger
Slanger er lange og slanke, og kan for nogen virke lidt uhyggelige.
Menú: Moussaka med græsk salat
Vegetar: Grøntsagsmoussaka med græsk salat
Torsdag d. 20/4: Insekter og andet krible krable
Det kribler og det krabler i haven, men hvad er det for nogle små dyr der dukker op alle steder? Kom til Ulvetime, og lær hvordan man genkender et insekt, måske kan du også møde et levende eksemplar!
Menú:
Chili con carne med brød & salat
Vegetar: Chili sin carne med brød & salat
Torsdag d. 27/4: Hasselmus (forskningens døgn)
Menú: Schnitzel med svampesovs & brasede kartofler
Vegetar: Sprød aubergine med svampesovs & brasede kartofler
Ulvemenuen:
Du kan nyde den lækre aftenanretning i vores nye Café, Café Foderbrættet – Allerede fra klokken 16:30 står menuen klar. 🙂
Bestil gerne bord i forvejen – Bordbestilling kan ske på TLF: 2488 6294:)
Download Program/menu lige her: