Ulvetimen fra 16.00 – 19.00

Hver torsdag kan du få en hyggelig aften med nem mad og kvalitetstid, inden ungernes sengetid. Der vil være aftenfortællinger og du kan købe nem og lækker aftensmad til små priser.....Se dagens program herunder.....

FABELAGTIGE FORTÆLLINGER FRA KL. 16.30:

MENU&PROGRAM - ULVETIMEN - 2023 - Lille ulv = 45 kr. Store ulv = 70 kr.

Bestil gerne bord på forhånd - Bordbestilling kan ske på TLF: 2488 6294:)

ULVETIME – FEBRUAR

 

Torsdag d. 8.2.2024:

 

TEMA: Det Kribler og Krabler (Insekter i Danmark)
Oplev spændende fortællinger om insekternes verden

Menu: Boller i karry med ris
Vegetar: Blomkålscurry med ris

 

Torsdag d. 15.2.2024 (uge 7):

 

TEMA: Naturen i farver (hvad bruger dyrene deres til?)
Hvad bruger dyrene egentlig deres farver til? Måske til at tiltrække en mage? Måske til at skræmme? Det undersøger vores formidler!

Menu: Mexikanske pandekager
Vegetar: Mexikanske pandekager m. grøntsagsfyld

 

Torsdag d. 22.2.2024:

 

TEMA: Dyrelyde (hvordan kommunikere dyr)
Kom med når vores formidler fortæller om dyrelyde og hvad de betyder.

Menu: Gullash med kartoffelmos
Vegetar: Svampegryde med kartoffelmos

 

Torsdag d. 29.2.2024:

 

TEMA: Sanser (Hvordan adskiller dyrenes brug af sanser sig fra vores?)
Sanserne er vores måde at opfatte verden på, men hvordan adskiller dyrenes brug af sanser sig egentlig fra vores?

Menu: Karbonader med ovnkartofler & paprikasovs
Vegetar: Kornotto

 

MARTS:

 

Torsdag d. 7.3

TEMA: Forårsritualer : Der er forår i luften og det er på tide at tiltrække en mage? Kom og hør med
når vores formidler undersøger hvilke ritualer dyrene har.

Menu:

Pasta & kødsovs
Vegetar: Pasta & linse”bolognese”

 

Torsdag d.14.3

TEMA: Bestøvere: Bestøvere spiller en vigtig rolle i vores natur, men hvad er deres rolle egentlig?

Menu:

Mørbradgryde med ris
Vegetar: Cremede svampe med ris

 

Torsdag d. 21.3

TEMA: Nattens dyr: Når mørket falder på, kommer nattens jægere frem. Vores formidler fortæller
spændende historier om nattens dyr.

Menu:

Svensk pølseret
Vegetar: Paprikagryde med kartofler

 

Torsdag d. 28.3 (skærtorsdag)

TEMA: Koraller: Kom og hør med når vores formidler fortæller om verdens koralrev.

Menu:

Skinke & flødekartofler
Vegetar: Squashfrikadeller & flødekartofler

 

APRIL:

 

Torsdag d. 4.4 (international gulerodsdag)

TEMA: Fra vand til land (dyrenes evolution): Oplev den spændende fortælling om livets udvikling fra vand til land.

Menu:

Gulerodssuppe med hjemmebagt foccaciabrød
Vegetar: Gulerodssuppe med hjemmebagt foccaciabrød

 

Torsdag d. 11.4

TEMA: Let i Luften (Dyr med vinger): Alverdens arter, lige fra fugle til insekter, har vinger. Hør med når vores
formidler fordyber sig i vingers opbygning og variation.

Menu:

Butterchicken med ris
Vegetar: Krydret vegetargryde med ris

 

Torsdag d. 18.4

TEMA: Hvalernes Verden: Vi dykker ned under havets overflade og undersøger hvalernes verden.

Menu:

Pasta Carbonara
Vegetar: Pasta med forårsgrønt

 

Torsdag d. 25.4

TEMA: Dinosaurernes Historie - hvordan ved vi det vi ved?: Hvornår opstod dinosaurerne, hvad er deres historie og hvordan kender vi egentlig til den?

Menu:

Græsk farsbrød med ovnstegte kartofler
Vegetar: Kornotto med grønt

 

Ulvemenuen:

 

Du kan nyde den lækre aftenanretning i vores nye Café, Café Foderbrættet - Allerede fra klokken 16:30 står menuen klar. 🙂

Bestil gerne bord i forvejen - Bordbestilling kan ske på TLF: 2488 6294:)

Download Program/menu lige her:

Februar