Ulvetimen fra 16.00 – 19.00

Hver torsdag kan du få en hyggelig aften med nem mad og kvalitetstid, inden ungernes sengetid. Der vil være aftenfortællinger og du kan købe nem og lækker aftensmad til små priser.....Se dagens program herunder.....

FABELAGTIGE FORTÆLLINGER FRA KL. 16.30:

 

NOVEMBER-PROGRAMMET:

 

Torsdag den 24. november

 

Emne: Hjorte

Hvilke hjorte har vi i Danmark, og hvordan kender man forskel på dem? Hvad er den største hjort i verden, og hvad spiser sådan nogle hjorte egentlig?

ULVEMENÚ: Forloren hare med brun sovs & kartofler – Vegetar: Bygotto med efterårsgrønt

 

DECEMBER-PROGRAMMET:

Torsdag den 1. december

 

Emne: Dyrenes vinterfrakker

Det er begyndt at blive køligere, og vi har fundet vinterfrakkerne frem! Men hvordan holder dyrene egentlig varmen når det bliver koldt? Kom og bliv klogere i ulvetimen!

 

 

Torsdag den 8. december

 

Emne: Smag, syn og lugt!

Smag, syn og lugt er bage nogle af de sanser dyrene bruger når de skal overleve i den barske natur, men hvordan virker de forskellige sanser? Og hvilke dyr har de bedste sanser? Bliv klogere i denne uges ulvetime!

 

Torsdag den 15. december

 

Emne: Fællessang med Povl Balslev

Povl Balslev kommer forbi med sit klaver og gode julehumør! Vi skal synge julesange, og høre lidt fortællinger om de dyr der gemmer sig i sangteksterne. Så kom med og oplev ægte julestemning, når vi sammen synger julen ind!

 

Torsdag den 22. december

 

Emne: Rensdyr

Ifølge sagnet trækkes julemandens kane af rensdyr, men hvad er rensdyret egentlig for et dyr? Hvor lever de, hvad spiser de, og hvad er det med rensdyrets gevir der er så specielt?

 

Torsdag den 29. december

 

Emne: Dyr der danser

Kan dyr virkelig danse? Og hvilke dyr har de bedste moves? Kom til ulvetime og find ud af hvilke dyr der har rytme i kroppen, og hvad de skal bruge dansetrinene til!

 

Ulvemenuen:

Du kan nyde den lækre aftenanretning i vores nye Café, Café Foderbrættet – Allerede fra klokken 16:30 står menuen klar. 🙂

 

Bestil gerne bord i forvejen – Bordbestilling kan ske på TLF: 2488 6294:)

 

Se hvad Café Foderbrættet serverer lige her