Rundt på Naturama – Familierundvisning

Kom med rundt på en guidet tur i Naturamas faste udstilling. Her vil en af Naturamas naturguider fortæller spændende historier om dyrene fra vores tre niveauer: vand, land og luft.
Book nu

Med en Familierundvisning på Naturama, får I som gruppe en særlig mulighed for at opleve vores udstillinger på en helt ny måde.
Vores Naturguider vil på rundvisningen lægge vægt på den gode fortælling kombineret med den faglige viden og gode oplevelser for hele familien! Undervejs finder naturguiden nogle hemmelige genstande frem, som I gerne må røre og undersøge. Rundvisningen foregår på vores tre niveauer i den permanente udstilling: vand, land og luft.

 

Rundvisning er båret af dialog, så der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Hvis I udelukkende er voksne og er interesserede i Naturamas historie, anbefaler vi at I booker Voksenrundvisningen: Hvad er Naturama.

 

Indholdet i rundvisningen er fastlagt på forhånd af Naturguiden. Hvis I skulle have specielle ønsker til en rundvisning, er I velkomne til at kontakte os. Så ser vi på, hvad vi kan gøre for at imødekomme jeres ønsker!

 

Pris for 1 times rundvisning (eks. entré):
– 800 kr. hverdag
– 1600 kr. weekend, helligdag og aften
Max 25 deltagere per gruppe