Hvalernes Verden – For alle aldersgrupper

Kom med ned under overfladen på en rundvisning i hvalernes verden. Her vil en af vores naturguider fortæller spændende historier om hvalerne du kan møde i og tæt på de danske farvande. Bliv klogere på marsvin og hør historien om Sejhvalen der strandede på Tåsinge i 1956.
Book nu

Med udgangspunkt i udstillingen kigger vi ind i hvalernes verden. Hvaler er pattedyr ligesom os, men ser meget anderledes ud, da de er tilpasset et liv under havets overflade.

Med en rundvisning rundt i hvalernes verden, får I som gruppe en særlig mulighed for at opleve udstillingen på vand-niveau på en helt ny måde.

 

Vores Naturguider vil på rundvisningen lægge vægt på den gode fortælling kombineret med den faglige viden og gode oplevelser for hele selskabet! Vi har fundet de bedste og mest interessante historier frem om hvalerne, og undervejs vil guiden finde genstande frem, som gæsterne kan undersøge og røre ved.

 

Rundvisning er båret af dialog, så der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Hvis I udelukkende er voksne og er interesserede i Naturamas historie, anbefaler vi at I booker Voksenrundvisningen: Hvad er Naturama.

Indholdet i rundvisningen er fastlagt på forhånd af Naturguiden. Hvis I skulle have specielle ønsker til en rundvisning, er I velkomne til at kontakte os. Så ser vi på, hvad vi kan gøre for at imødekomme jeres ønsker!

 

Pris for 1 times rundvisning(eks. entré):

  • 800 kr. hverdag
  • 1600 kr. weekend, helligdag og aften

Max 25 deltagere per gruppe