Program Vinterferie 2023

Weekend: Lørdag/søndag/lørdag d. 11./12./18. feb. (Program Fastelavns-søndag scroll ned:))

Kl. 09.00 Museet åbner

Kl. 10.00. Ægget og dinoauer

Kl. 11.00. Mød Naturamas levende dyr

Kl. 12.00 - 16.30. Kreativt værksted i Naturlab

Kl. 13.00. Spørgehjørnet

Kl. 15.00. Nordens landlevende pattedyr

Kl. 17.00. Museet lukker - Tak for i dag 🙂

Hverdags program:

Alle dage:

9.00: Museet åbner

10.00: Ægget og dinosaurer

11:00: Dagens event

Klokken 11 vil der alle hverdagene i vinterferien være et nyt spændende event. Se planen over hvilke event der kommer hvilken dag herunder:

MandagMød Naturamas dyrepasser og nogle af hans yndlingsdyr!

TirsdagDissektion af en fiskehejre

OnsdagMød Osvald og Professor Hasselmus – kendt fra YouTube!

TorsdagDissektion af en rød glente + 16:30: Ulvetime om ugler: Lær mere om ugler. I Danmark har vi mange forskellige arter af ugler, men de er svære at få øje på, da de først kommer frem om aftenen. Derfor kan du i denne Ulvetime komme helt tæt på de mystiske fugle, og lære mere om deres adfærd, fjer og gylp!

FredagDinodans med Mette

Alle dage: 

12.00 – 16.30: Kreativt værksted i NaturLab

I Naturamas kreative værksted skal vi i vinterferien gøre klar til fastelavn. Farvelæg og pynt din egen maske eller lav noget fint fastelavnspynt. Der er også mulighed for, at lave sjove folde-dinoer og tegne! Vi opfordrer til, at man donerer 10 kr. pr. barn for brug af værkstedet, så vi kan blive ved med at indkøbe nye materialer!

13.00: Spørgehjørnet

Kom forbi Spørgehjørnet, hvor du kan møde en af Naturamas Naturguider, der glæder sig til at svare på alle dine naturspørgsmål! Så har du grublet over noget, eller fundet noget spændende i naturen du ikke kan finde ud af hvad er, så mød vores guide i Spørgehjørnet!

14.00 – 16.00: Bålhygge i gården

Hvis vejret er til det, tænder vi op i bålfadene i Naturamas gårdhave. Her vil det være muligt at riste skumfiduser eller lave sit eget snobrød. Snobrød og skumfiduser købes i cafeen! Så på med den varme jakke, og ud og lun dig ved bålets gløder.

15.00: Nordens landlevende pattedyr

Mød Naturguiden på landniveau, hvor der ville blive fortalt om nogle af alle de små og store dyr, du kan finde i skove og på sletter på den nordiske halvkugle.

17:00: Museet lukker - Vi ses i morgen til Fastelavns-søndag:)

 

Fastelavns søndag d. 19. februar:

9.00: Museet åbner

9.30 – 12.00: Fastelavn på Naturama!

Kom og vær med til fastelavn på Naturama. Find dit bedste kostume frem, og højt humør! Vi vil have tøndeslagning, kåring af bedste kostume og vores cafe laver lækre fastelavnsboller. Der vil være en lille ting til alle udklædte børn.

10:00: Tøndeslagning på vandniveau.

Vi mødes på vandniveau hvor der vil være tre tønder for forskellige aldersgrupper! En for de yngste, en for de mellemste og en for de største børn! Giv den alt hvad du har, og se om du bliver kattekonge eller kattedronning.

11:00: Kåring af det flotteste kostume.

Imens der bliver slået til tønde, vil Naturamas eget kostume-panel gå på jagt, for at kåre Naturamas to bedst udklædte børn! Der vil blive lagt vægt på opfindsomhed, kreativitet og hvor gennemført kostumet er. Vinderne kåret på vandniveau klokken 11.00.

12.00 – 16.30: Kreativt værksted i NaturLab

Det kreative værksted åbner, og man kan udleve sine kreative evner med papir, blyant og saks. Vi opfordrer til, at man donerer 10 kr. pr. barn for brug af værkstedet, så vi kan blive ved med at indkøbe nye materialer!

13.00: Spørgehjørnet

Kom forbi spørgehjørnet, hvor du kan møde en af Naturamas Naturguider, der glæder sig til at svare på alle dine naturspørgsmål! Så har du grublet over noget, eller fundet noget spændende i naturen du ikke kan finde ud af hvad er, så mød vores guide i sørgehjørnet!

15.00: Nordens landlevende pattedyr

Mød Naturguiden på landniveau, hvor der ville blive fortalt om nogle af alle de små og store dyr, du kan finde i skove og på sletter på den nordiske halvkugle.

17:00: Museet lukker - Tak for i dag 🙂

Kontakt Kristian Mandrup Poulsen og han vil hjælpe dig med at arrangere dit besøg

Ring på: 24 88 62 06