Tips til en sjov og lærerig skoletur til Naturama

Tips til klasselæren

Undervisningstilbud

Hvis I har bestilt undervisning eller rundvisning, er det ofte en fordel at starte besøget med det og efterfølgende se resten af Naturama. Der kan maksimalt være 25 elever pr. undervisning/rundvisning. Er I flere, deles klassen op i hold og undervises på skift.

Mad og drikke
Medbragt mad og drikkevarer kan nydes i vores Auditorium. Naturama har også en café, som blandt andet tilbyder sandwich, frugt og forskellige drikkevarer.

Garderobe
Jakker og tasker kan anbringes i garderoben i kælderen. Der er også aflåste skabe, hvor der lægges 20 kr. i depositum. Større tasker skal opbevares i garderoben.

Få oplevelserne med hjem
Husk kamera eller mobiltelefon - det er sjovt at have billeder fra besøget.

Husk
Af hensyn til de andre besøgende må eleverne ikke løbe på Naturama og elevatoren må kun bruges af besøgende, der er dårligt gående.

Til og fra Naturama
Naturama ligger ca. 5-10 min. gang fra bus- og togstation. Kommer I med bus, findes der et busstoppested lige udenfor Naturama. Parkering kan ske lige overfor Naturama, på Stenpladsen ved Viebæltet og Dronningegården. Parkeringen er gratis. Husk P-skiven.

Betaling og aflysning
Betaling bedes foretaget samlet ved ankomst. Faktura kan fremsendes, såfremt det aftales på forhånd. Venligst oplys EAN nr. eller SE/CVR nr., firmanavn og adresse. Evt. aflysning skal ske minimum 4 hverdage før afvikling, ellers opkræves fuldt beløb.

 

Har du spørgsmål til vores undervisningsforløb?

Skriv til booking@naturama.dk
eller ring på: 2488 6206
(telefonerne er åbne mandag, onsdag og torsdag mellem kl. 12.00 og 14.00)

Martine Rasmussen booking@naturama.dk