Book jeres skoletur allerede i dag

Book et færdigpakket, sjovt og lærerigt
undervisningsforløb – eller tilpas til
netop din klasses ønsker, niveau og alder.

 

VÆLG MÅLGRUPPE...
VÆLG UNDERVISNINGSEMNE...
BOOK DIT FORLØB!

Undervisningsemner

    Ingen indlæg fundet

Sjove, spændende og lærerige undervisningsforløb

Du kan vælge blandt et bredt udvalg af medrivende undervisnings-emner, både på Naturama, på din skole og ude i naturen. Undervisningen er en blanding af aktiviteter, praktiske øvelser og demonstrationer sammensat af vores dygtige biologer og naturvejledere.

Vi har sammensat en bred vifte af undervisningsemner, der er forankret i formidlernes fortællinger og elevernes egne aktiviteter.

Få skræddersyet dit helt eget forløb, tilrettelagt efter netop din klasses niveau og alder.

Praktisk information

Institutioner

Institutioner omfatter børnehaver og specialbørnehaver, dagplejere, fritidshjem, SFO, plejehjem og bofællesskab for handicappede.

For børnehaver, specialbørnehaver, dagplejere, fritidshjem og SFO gælder, at 1 voksen har gratis adgang ifølge med børn fra institutionen. Øvrige voksne betaler 175 kr. i entré.
Børn og unge (0-17 år): Gratis

For plejehjem og bofællesskab for handicappede er prisen 175 kr. pr. voksen, afhængig af sæson.

Priser

Elever (under 18 år) har gratis adgang. 1 lærer har gratis adgang ifølge med en klasse. Øvrige voksne betaler 175 kr. i entré. Gratis entré på hverdage for HU’ere mod fremvisning af HU-dokumentation. Medlemsbeviset kan ikke bruges. Gælder ikke i ferier, på helligdage og weekender. Her betales alm. pris

Skoleelever over 18 år har gratis adgang, hvis de kommer som led i betalt undervisning. Med skoleelever menes: Børnehaveklasse, dagskole, efterskole, folkeskole, fri- og privatskole, gymnasium, HF, handelsskole, kostskole, produktionsskole, teknisk skole, VUC og STU.

Bookes et undervisningsforløb, er der gratis adgang for 1 voksen ud over eleverne (øvrige voksne betaler fuld pris til undervisning). Pris for et undervisningsforløb eller rundvisning er som andre skoler og gælder ikke i ferier, helligdage og weekender.

Find vej

Naturama ligger i centrum af Svendborg. Ad motorvejen er der 30 minutters kørsel fra Odense. Fra Storebæltsbroen tager det 40 minutter. Bus- og togstation ligger 10 minutters gang fra Naturama.

Forløb

Undervisning i huset kan foregå ml. 09.00-15.00. Undervisning ude af huset kan foregå fra kl. 08.00-15.00 på hverdage.

Frirejser med DSB

Som skole kan I få rejsen til Naturama helt gratis, hvis I bestiller hos DSB i god tid.

Læs mere på https://www.dsb.dk/find-produkter-og-services/dsb-skolerejser/

Handicapforhold

Naturama er indrettet, så besøgende i kørestol kan komme rundt. Kørestole udlånes gratis. Handicaptoilet findes på alle tre niveauer i udstillingen.

Har du spørgsmål til vores undervisningsforløb?

Skriv til booking@naturama.dk
eller ring på: 2488 6206
(telefonerne er åbne mandag, onsdag og torsdag mellem kl. 12.00 og 14.00)

Katrine Bøgelund Find booking@naturama.dk