Påske program lørdag d. 23.3.24 - mandag d 1.4.24:

10.00: Den Store Påskedyst!

Når foråret kommer, har påskeharen travlt! Den skal nemlig have leveret alle sine påskeæg og den har måske brug for din hjælp! For selvom man er Danmarks hurtigste dyr, kan man godt blive lidt træt i fødderne. Derfor skal Naturama finde de hurtigste kandidater i Den Store Påskedyst!

 

11.00: Koral Hjørnet!

Naturguiden er i Storsalen og kan svare på dine spørgsmål om udstillingen og fortælle om Breathing Corals

 

12.00-16.30: Det Kreative værksted
I Naturamas kreative værksted har vi gjort klar til påskehygge, kom og vær med! Vi opfordrer til, at man donerer 10 kr. pr. barn for brug af værkstedet, så vi kan blive ved med at købe nye materialer!

 

13.00: Forår I Spørgehjørnet

Har du et forårs spørgsmål? Måske vil du gerne vide hvilke dyr man kan finde til foråret? Eller, måske hvornår dyrene vågner af deres vinterdvale? Kom forbi Spørgehjørnet, hvor Naturamas guider hjælper dig med at finde svar på alle dine spørgsmål!

 

14.00: Naturguidens overraskelser
Naturamas guider har massevis af sjove fortællinger, hvilken en har de mon taget med i dag? Kom til Naturguidens overraskelser og find ud af det!

 

15.00: Forårs Fortællinger i Den Eventyrlige Have

Når dagene bliver længere og det langsomt bliver varmere, begynder den danske natur at vågne.. Foråret byder på massevis af liv, kom med og udforsk hvad årstidernes skifte bringer med sig, til dagens Forårs Fortælling!

 

16.30: Torsdag - Ulvetime: TEMA: Koraller

Kom og hør med når vores Naturguide deler spændende fortællinger om verdens koralrev!

Hele ferien:

 

Den Store Æggejagt!
Hver påske er der fuld fart på påskeharen, den skal nemlig ud og gemme alle sine æg! Men åh nej! Nogle af æggene er blevet stjålet… Kan du hjælpe påskeharen med at finde de 9 stjålne påskeæg?

 

Påskeskattejagt i Ørkildskoven!
Afprøv din viden om forårets naturoplevelser til den store påske-skattejagt i Ørkildskoven! Find skattekortet her på hjemmesiden eller foran Naturama, og se om du kan finde alle posterne og løse opgaven! Aflever besvarelserne foran Naturama og deltag i lodtrækningen om fine præmier!

 

Hele ferien - Breathing Coral i Store Sal

Få en uforglemmelig oplevelse, når vi inviterer dig indenfor i korallernes skjulte verden. Overvær planetens forsvindende liv i en sanselig fortælling om korallers adfærd og respons på klodens skiftende klima.