Torsdag d. 6. oktober

På eventyr i dyrenes verden
Emil Sanderhoff
Naturvejleder, tv-vært og eventyrer

Thailand, Borneo, Marokko, Georgien er nogle af de lande – for bare at nævne få – Emil Sanderhoff har taget på ekspedition til. Hans drivkraft og passion ligger i at komme ud i naturen på ”jagt” efter dyr og biotoper, og han er ikke bleg for at rive et par måneder ud af kalenderen og tage på eventyr og ekspedition. Hans viden om dyr er enorm stor og han læser altid op om dyrene til de steder han skal hen. Kom med ’På eventyr i dyrenes verden med Emil Sanderhoff’.

 

Torsdag d. 3. november

Mit liv med døde dyr
Abdi Hedayat
Konservator på Statens Naturhistoriske Museum i København og foredragsholder.

Abdi Hedayat er konservator på Statens Naturhistoriske Museum i København, hvor han arbejder med så forskellige genstande som sommerfugle, strandede hvaler og uddøde dinosaurer. Abdi voksede op i Svendborg, og havde som barn næsten daglig gang på Svendborg Zoologisk Museum. Besøgene på museet blev udslagsgivende for Abdis senere karrierevalg. Foredraget ”Mit Liv med Døde Dyr” bringer os tæt på Abdis arbejde, hvor frådende isbjørne og eksploderende hvaler er en del af jobbet.

 

Torsdag d. 1. december

Grønland – dyrenes og menneskets land
Carsten Egevang
Biolog og prisvindende dyre-og naturfotograf

Carsten Egevang er biolog og prisvindende fotograf med en stribe af spektakulære bøger bag sig – alle om Grønland. I aftenens foredrag tager han os med bag kameraet med historier om sit professionelle arbejde som arktisk fotograf. Målet for Carstens virke er gennem billeder at beskrive og for eftertiden at sikre visuel dokumentation for det land og dets fangerkultur, der i disse år er mere presset af klimaændringer, end det har været siden de første inuitter nåede frem til Grønland for ca. 4.500 år siden.

Kontakt eventkoordinator Martine Rasmussen og hun vil hjælpe dig med svar på spørgsmål.

Ring på: 24 88 62 80