Regnskovens magiske lyde

Oplev regnskovens magi i Naturama's store lyd-sal. Det er næsten som at være der selv når regnskovens intense lyde høres i Naturama's store lyd-sal. Se de fascinerende billeder eller luk blot øjnene og nyd stemningen. (Skal bookes på forhånd)

Naturama huser det bedste lydrum (Sound Scape Theater) nord for Alperne til oplevelse af regnskovens lyde. Naturamas store ottekantede rum er blevet indrettet og udstyret under ledelse af den italienske lydprofessor og komponist David Monacchi og gjort muligt med støtte fra Aage og Johanne Louis-Hansens Fond.

David er specialist i optagelser af lyd i 3D, har rejst i verdens regnskove i 20 år, og har nu i samarbejde med den italienske højtaler producent Sonus specialbygget 18 højtalere og 2 subwoofere for at skabe det perfekte lydbillede af regnskovens lyde på Naturama.

Rummet indrammes af 8 sammenhængende lærreder på hver 588x366cm der alle viser lydenes spektrogrammer og stemningsbilleder fra regnskovene.

Projektet Fragments of Extinction er skabt af David Monacchi, og kan opleves på Naturama.

Showet tager gæsterne med på en rejse ind i hjertet af regnskovens lyde og deres ufattelige mangfoldighed. Ikke bare hvad arter angår, men også de meget store variationer i lydbilledet, som man oplever mellem de vidt forskellige regnskove i Ecuador, Congo og Borneo, samt den kæmpe forskel, der er i lydbilledet hen over døgnets 24 timer.

Det er alle lyde, der grundet øget efterspørgsel på bl.a. palmeolie, kød og træ, står over for at blive mistet for altid, hvis vi ikke ændrer vores adfærd.

“Regnskovens magiske lyde” skal bookes hos Naturformidlerne.

 

Klik her og se den betagende videoteaser på projektet!

Køb billet