Naturen som spisekammer med Thomas Laursen

torsdag d. 28. oktober 2021 - kl.19:00 - 21:00
Om ingredienserne, du kan finde i din egen have eller i skoven, som du kan lave mad af...
Foto: Sara Toft Jessen , Skovdal Nordic

Naturens eget spisekammer.

 

Danmark oplever en sand gastronomisk revolution. Michelin hædrer os med stjerner som aldrig før. Meget af succesen skyldes vores brug af naturens ingredienser.

 

Den anerkendte myremand, urtesamler, tv-kok og jæger Thomas Laursen fortæller om at bruge naturen i Danmark som ingrediens i skøn og bæredygtig madlavning. Hans arbejde bruges bl.a. af Michelin-restauranterne Noma, Alchemist og Geranium

 

Udover at dele ud af sin store erfaring og omfangsrige portefølje, så medbringer Thomas Laursen også diverse urter m.m. og deler smagsprøver ud. Kom og bliv klogere på naturen som spisekammer!

Køb Eventbillet