Insektbuffet – hvorfor!

torsdag d. 14. oktober 2021 - kl.19:00 - 21:00
Torsdagsforedrag - Sådan får du mere biodiversitet i din have.

Sådan får du mere biodiversitet i din have. 

 

Lær hvordan insekternes liv kan “blomstre” i din have. Uanset om du er til den velfriserede eller til den mere vilde oplevelse i din have, har vi en masse gode bud på, hvad du selv kan gøre.

 

Det handler om biodiversitet. Insekterne skal have en fest! For når insekterne trives, skaber det balance i naturen. Insekterne skaber liv blandt fugle og smådyr, og de er vigtige bestøvere for en masse planter og blomster.

 

Selvom det snart er efterår og vinter, er der en masse du kan gøre allerede nu. Jorden er stadig “lun” og frøene ligger henover vinteren, klar til at spire i det tidlige forår.

 

I dagens program giver Naturama’s naturformidler Poul Stentebjerg og haveekspert Mona Ibsen tips til alle  haveejere. Mona er havekonsulent i foreningen Praktisk Økologi og Poul er manden bag Insektbuffeten hos Naturama, og de står også klar til at besvare dine spørgsmål!

 

OBS! Måske bliver du sulten undervejs?! Det har vi også en løsning på!
For vi serverer nemlig ægte vandregræshopper og melorm denne torsdag. Og bare rolig – insekterne er er produceret så de må spises. Og de smager slet ikke ”farligt”.
Benyt denne enestående chance for at smage på en velristet græshoppe eller melorm!

Køb Eventbillet