Fotokonkurrence – Skyd på Naturen

3-29. april 2021
Gåture i det fri er blevet ekstra populære her under nedlukningen. Husk at tage kameraet med og del din naturoplevelse med resten af Fyn. Så kvitterer vi med gode tip og sætter fine fotopræmier på højkant.

Foråret er på vej og fynboerne oplever i stor stil det smukke skift i naturen for tiden. Det er afsættet for en stor fotokonkurrence, som Naturama, Fjord&Bælt sammen med Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende sætter i søen her i foråret.

Helt frem til 29. april kan du indsende dine bedste naturfotos med alt fra landskaber til planter og dyrelivet. Du kan følge med i konkurrencen hver uge, hvor vi viser nogle af de bedste billeder her på naturama.dk og på bagsiden af Fyns Stiftstidende og Fyns Amtsavis. Og du får gode tips til at tage bedre billeder i naturen med på vejen fra nogle af Danmarks bedste naturfotografer og to af Naturama og Fjord&Bælts biologer.

Hver uge vælger redaktionen ugens bedste billede, som belønnes med et Instax mini 40.

Konkurrencen slutter den 29. april. Herefter samles en jury bestående af fotograf Ard Jongsma og biologerne Jeppe Kaczmarek fra Fjord&Bælt og dyrepasser Poul Stentebjerg fra Naturama. Her skal de bedømme samtlige indsendte fotos. Juryen kårer en vinder samt 2. og 3. pris i hver af to kategorier (unge 0-14 år og voksne 15 år+).

Op til 14 år:

  1. præmie: 1 stk. Fuji X-T100 med 15-45mm motorzoom
  2. præmie: 1 stk. Instax mini 40 samt et professionelt print af dit billede, 50×70 cm, i sort ramme hos Click i Svendborg
  3. præmie: – professionelt print af dit vinderbillede hos Click i Svendborg

Over 14 år:

  1. præmie: 1 stk. Fuji X-T200 med 15-45mm motorzoom
  2. præmie: 1 stk. Instax mini 40 samt et professionelt print af dit billede, 50×70 cm, i sort ramme hos Click i Svendborg
  3. præmie: – professionelt print af dit billede i 30×45 cm i sort hos Click i Svendborg

De nominerede og vinderne får direkte besked og inviteres til at deltage i prisuddelingen på Naturama i Svendborg.

 

Sådan er du med:

Send dine gode naturbilleder til [email protected]

Du kan indsende 2 billeder pr. uge. Billederne skal være taget i 2021.

Husk at skrive dit navn, alder og en kort beskrivelse af billedet og hvordan du tog det.

Mailen må højst være på 20 MB – har du brug for mere plads, kan du evt. bruge filoverførsel som fx We Transfer.

Når du sender dine billeder til os giver du samtidig tilladelse til, at Naturama, Fjord&Bælt  og Jysk Fynske Medier frit må bruge dit billede i forbindelse med præsentation af fotokonkurrencen ‘ Skyd på naturen’, pressedækningen samt præsentation af selve billederne på Naturama, Fjord&Bælt og i Jysk Fynske Mediers publikationer, digitalt såvel som på print, i relation til konkurrencen.

Naturama og Jysk Fynske Medier kan ikke gøres ansvarlig for 3. parts eventuelt uretmæssig anvendelse af billederne

Se billederne