Fastelavn 9.30-12 – Tøndeslagning, Kostumekåring og Fastelavnsboller:)

søndag d. 19. februar 2023 - kl.09:30 - 12:00
Kom og vær med til fastelavn på Naturama. Find dit bedste kostume frem, og højt humør! Vi vil have tøndeslagning, kåring af bedste kostume og vores cafe laver lækre fastelavnsboller. Der vil være en lille ting til alle udklædte børn. Klik ind og læs programmet....:)

 

9.30 – 12.00: Fastelavn på Naturama!

Kom og vær med til fastelavn på Naturama. Find dit bedste kostume frem, og højt humør! Vi vil have tøndeslagning, kåring af bedste kostume og vores cafe laver lækre fastelavnsboller. Der vil være en lille ting til alle udklædte børn.

 

10:00: Tøndeslagning på vandniveau.

Vi mødes på vandniveau hvor der vil være tre tønder for forskellige aldersgrupper! En for de yngste, en for de mellemste og en for de største børn! Giv den alt hvad du har, og se om du bliver kattekonge eller kattedronning.

 

11:00: Kåring af det flotteste kostume.

Imens der bliver slået til tønde, vil Naturamas eget kostume-panel gå på jagt, for at kåre Naturamas to bedst udklædte børn! Der vil blive lagt vægt på opfindsomhed, kreativitet og hvor gennemført kostumet er. Vinderne kåret på vandniveau klokken 11.00.

 

12.00 – 16.30: Kreativt værksted i NaturLab

Det kreative værksted åbner, og man kan udleve sine kreative evner med papir, blyant og saks. Vi opfordrer til, at man donerer 10 kr. pr. barn for brug af værkstedet, så vi kan blive ved med at indkøbe nye materialer!

13.00: Spørgehjørnet

Kom forbi spørgehjørnet, hvor du kan møde en af Naturamas Naturguider, der glæder sig til at svare på alle dine naturspørgsmål! Så har du grublet over noget, eller fundet noget spændende i naturen du ikke kan finde ud af hvad er, så mød vores guide i sørgehjørnet!

15.00: Nordens landlevende pattedyr

Mød Naturguiden på landniveau, hvor der ville blive fortalt om nogle af alle de små og store dyr, du kan finde i skove og på sletter på den nordiske halvkugle.

17:00: Museet lukker – Tak for i dag 🙂

 

Se programmet for hel vinterferien her