ULVETIMEN EXTRA Landsstævne 16.00 – 19.00

20. juni - 4. juli 2022
Torsdag, fredag og lørdag under DGI Landsstævne 2022 har Naturama længe åbent i Ulvetimen EXTRA 16.00-19.00. Her kan du og familien få en hyggelig aften med aftenfortællinger om naturen og nem og lækker aftensmad til små priser.......

Skal du til DGI Landsstævne i Svendborg?

Så kom en tur forbi Naturama i midtbyen – Dit armbånd til L2022 giver dig 20% rabat på entreen til Naturama. (Børn 0-17 år har helt gratis adgang.)

 

Til familien med de mindste børn holder vi ULVETIMEN EXTRA Tors. d.30.06/Fre. d. 01.07 og Lør. d. 02.07  – Kom og nyd en hyggelig eftermiddag og tidlig aften med os og få en god historie om naturen med på vejen.

 

Program og Menu i Ulvetimen Extra:

 

30. juni – Sommerfugle: Hvilke sommerfugle har vi i Danmark, og hvordan udvikler sommerfuglen sig? Bliv klogere på sommerfugle, og prøv samtidig Naturamas store sommerfuglejagt!

 

1. juli – Måger: Måger: Lær mere om måger. Hvilke måger har vi i Danmark? Hvad er Danmarks største måge, og spiser de andet end pomfritter på havnen?

 

2.  juli – Pindsvin: Pindsvin: Hør om pindsvinet. Hvorfor har den pigge over hele kroppen, og hvad laver den hele vinteren?

 

Ulvemenu alle dage: TORSDAG den 30. juni / FREDAG den 1. juli / Lørdag den 2. juli
BBQ spareribs med cole slaw & stegt kartoffel
Vegetar: Bagt squash med cole slaw

 

 

Se alle fordelene med DGI-Armbånd her

Se fordelene med armbånd til DGI Landsstævnet