COVID 19

Virusset Corona er jo en invasiv art, en invasiv art der påvirker os alle. Fortæl os her om DINE oplevelser med COVID-19 og bliv en del af vores kommende udstilling "Invasive arter - nye dyr?"

Her kan du også søge om COVID-19 kompensation hvis du har et årskort - eller - hvis du har lyst til og mulighed for at hjælpe os - støtte Naturama med en donation.

Har du en god historie?

Fortæl os din historie om invasive vira (virusser?)

De fleste har nok haft oplevelser med coronavirus-epidemien. Men også landmandens oplevelser med afrikansk svinepest eller den udlandsrejsendes oplevelser med invasive virusarter er aktuelle og vigtige.

Her kan du fortælle om dine oplevelser og eventuel nærkontakt med en invasiv virus. Tanken er at samle historierne så de bliver en del af udstillingen "Invasive Arter – Nye Dyr?", når den åbner.

Herunder kan du oploade din historie og eventuelle billeder eller du kan skrive din historie i tekstfeltet. Slut af med at trykke send - så kontakter vi dig.

Hvis vi vælger at bruge historien i udstillingen kvitterer vi med et årskort til Naturama.

Din oplevelse med en invasiv VIRUS

  • Slip fil her eller
  • Skriv din historie her og tryk send

Har du et årskort?

Naturama/Fjord&Bælt holder lukket på grund bestræbelserne for at begrænse CORONA-virus. Vi savner alle vores gæster og ikke mindst årskortholderne, der jo besøger os rigtig tit.

Vi glæder os meget til snart at se jer alle igen. Frem til 1. juli 2020 kan de af jer der ønsker det få forlænget gyldighedsperioden for de årskort der allerede var udstedt da Corona lukkede Fjord&Bælt. Vi forlænger gyldighedsperioden med det antal dage vi har haft lukket på grund af situationen.

Hvis du ønsker kompensation for gyldighedsperioden udfylder du blot nedenstående og trykker send. Så udsteder vi et nyt kort til dig næste gang du besøger Naturama/Fjord&Bælt. Husk at medbringe den bekræftelse vi sender til din email.

Hvis du ikke ønsker at gøre brug af tilbuddet om kompensation siger vi mange tak for din støtte. Vi har brug for al den støtte vi kan få i denne svære tid.

COVID-19 Kompensation

  • Bekræftelse sendes til denne mail.