COVID-19 hensyn

Vi har fokus på din sikkerhed, når du besøger Naturama.

Der er derfor udfærdiget retningslinjer for at dit besøg kan

foregå så trygt og sikkert som muligt. Du kan læse om de

forskellige retningslinjer her.

KÆRE GÆST

For at passe bedst muligt på hinanden følger vi sundheds-myndighedernes anbefalinger og vejledninger. Der er derfor en række COVID-19 hensyn du skal være opmærksom på når du planlægger dit besøg hos os

COVID-19 test:

Der er pr. 1. august 2021 IKKE længere krav om at fremvise et Coronapas når du besøger Naturama. Kravet om gyldigt Coronapas (eller negativ COVID-19 test er dog fortsat gældende, når du besøger Café Foderbrættet. Du kan læse om reglerne for COVID-19 test på hjemmesiden coronasmitte.dk. I forbindelse med fremvisningen af en negativ COVID-19 test, skal du fremvise ID. Det kan være sygesikringskort, kørekort, pas eller andet offentligt udstedt ID.

Eventuel fritagelse for fremvisning af gyldigt coronapas eller negativ coronatest kræver dokumentation. Dokumentation kan skaffes gennem borgerservice.

Mundbind:

Der kræves ikke længere mundbind for gæster og medarbejdere.

Afstand:

For at sikre ekstra god plads til vores gæster har vi begrænset antallet af besøgende på en gang, til et mindre antal end det vi godt må være på Naturama.

Nogle steder vil du opleve, at der er ”ensrettet”. På den måde undgår I at komme for tæt på hinanden, når der er en smal passage.

Andet:

Naturama’s naturguider altid står til rådighed, når du har spørgsmål til din oplevelse.

Vi spritter kontaktflader af flere gange dagligt og der er stillet sprit tilgængeligt mange steder på museet.

Du kan se på vores hjemmeside samt ved indgangen på Naturama, hvor mange gæster der er på besøg i huset inden du ankommer.

Gratis opgavehæfter i coronatid!

For at sikre at du kan besøge Naturama og samtidig overholde de restriktioner som gælder i dag, har vi lavet opgavehæfter, som du kan tage med rundt på museet. Her kan du bl.a. lære om udstillingerne "Invasive arter - Nye Dyr?" samt udstillingerne ”under vand, på land og i luften”.

Skoleklasser og institutioner skal følge de samme regler som er gældende på deres skole eller deres institution.

Uanset hvad, opfordrer vi jer alle til:

  • At vise hensyn og holde afstand
  • Så vidt muligt at holde til højre
  • At hoste og nyse i ærmet
  • At I vasker hænder hyppigt

Vi ønsker dig en god dag på Naturama

Læs mere om sundhedsmyndighedernes anvisninger