COVID-19 hensyn

Vi har fokus på din sikkerhed, når du besøger Naturama.

Der er derfor udfærdiget retningslinjer for at dit besøg kan

foregå så trygt og sikkert som muligt. Du kan læse om de

forskellige retningslinjer her.

KÆRE GÆST

For at passe bedst muligt på hinanden følger vi sundheds-myndighedernes anbefalinger og vejledninger. Der er derfor en række COVID-19 hensyn du skal være opmærksom på når du planlægger dit besøg hos os

COVID-19 test:

Alle gæster fra og med 15 år skal fremvise et Coronapas - en negativ COVID-19 test der højst er 72 timer gammel. I forbindelse med fremvisningen af en Negativ COVID-19 test, skal gæster fra og med 15 år fremvise ID. Det kan være sygesikringskort, kørekort, pas eller andet offentligt udstedt ID.

Mundbind:

I følge myndighedernes nyeste retningslinjer skal alle på 12 år og derover bære mundbind eller visir indendørs på offentlige steder pr. 29. oktober 2020. Du skal derfor bære mundbind eller visir mens du er på besøg hos os. Der kan købes mundbind i fronten.

Mundbind i Caféen og til arrangementer:

Alle gæster skal bære mundbind i Café Foderbrættet samt til vores indendørsarrangementer. Dette gælder under hele cafébesøget/arrangementet - undtagen, når du sidder ned.

Afstand:

For at sikre ekstra god plads til vores gæster har vi begrænset antallet af besøgende på en gang, til et mindre antal end det vi godt må være på Naturama.

Nogle steder vil du opleve, at der er ”ensrettet”. På den måde undgår I at komme for tæt på hinanden, når der er en smal passage.

Rundvisninger og andre arrangementer hvor der samles mange mennesker, er aflyst indtil videre.

Andet:

Naturama’s naturguider altid står til rådighed, når du har spørgsmål til din oplevelse.

Vi spritter kontaktflader af flere gange dagligt og der er stillet sprit tilgængeligt mange steder på museet.

Du kan se på vores hjemmeside samt ved indgangen på Naturama, hvor mange gæster der er på besøg i huset inden du ankommer.

Gratis opgavehæfter i coronatid!

For at sikre at du kan besøge Naturama og samtidig overholde de restriktioner som gælder i dag, har vi lavet opgavehæfter, som du kan tage med rundt på museet. Her kan du bl.a. lære om udstillingerne "Invasive arter - Nye Dyr?" samt udstillingerne ”under vand, på land og i luften”.

Skoleklasser og institutioner er undtaget forsamlingsforbuddet. De skal følge de samme regler som er gældende på deres skole eller deres institution.

Uanset hvad, opfordrer vi jer alle til:

  • At vise hensyn og holde afstand
  • Så vidt muligt at holde til højre
  • At hoste og nyse i ærmet
  • At I vasker hænder hyppigt

Vi ønsker dig en god dag på Naturama

Læs mere om sundhedsmyndighedernes anvisninger