Biodiversitet - insekt forløb 3 timer

Insekt forløb ( indsamling, tegne, nøgle, præparere, beskrive). Varighed: 3 timer. 

Insekter er nogle af de vildeste dyr i verden! Verdens stærkeste, hurtigste og talrigeste dyr, er insekter. Over alt hvor vi befinder os, kan man støde på disse fortryllende skabninger. 

I har nu mulighed for at komme med en naturguide, på jagt i jeres lokale naturområde, eller her ved Naturama. Her skal vi indsamle og identificere så mange arter som muligt.

I skal lære hvordan man ser forskel på de mange grupper af insekter, hvordan man indsamler vores seksbenede venner ved hjælp af forskellige indsamlingsmetoder. 

Forløbet kan målrettes alle alderstrin.

Før i skal på insekt jagt, skal eleverne have en forståelse af hvad der findes, af forskellige leddyr i Danmark. Eleverne inddeles i grupper af to og to. Derefter skal de i grupperne finde 10 forskellige leddyr, tegne og beskrive dem for til sidst at fremlægge det for klassen. Ca. 2 moduler.

Efter at i har været på jagt efter de små dyr, kan i finde ud af hvad insekterne har betydet for mennesker verdenover. Selv herhjemme i Danmark har insekter spillet en kæmpe rolle i landbruget. Eleverne skal hver især finde et eksempel på, insekters indflydelse på mennesket. Det de finder, skal bruges til at lave en planche. (dækker: historie, geografi, biologi og dansk)

Pris:

Skal det foregå på Naturama er prisen 2.500 kr.

Skal det foregå på jeres skole er prisen 3.500 kr. + moms og kørsel.

Forløbet kan bookes på 2488 6206 eller på mail