Evolution 7.-10. klasse

Eleverne udforsker Naturamas udstillinger som er fyldt med evolutionære "beviser". Vores nye udstilling "Livets fossiler" (åbning d. 18. september 2016) hjælper med til at give eleverne en grundlæggende forståelse til emnet evolution. Et populært forløb som tit er efterspurgt.
Naturama tilbyder et forløb, hvor der er fokus på før, under og efter besøget. Under forløbet skal eleverne bl.a. udarbejde videosvar med brug af udstillingen og dens genstande. Et forløb med inddragelse af digitale medier.

Vi starter med at se en film om livets udvikling fra solsystemets dannelse frem til Homo Sapiens. Herefter tager vi rundt på Naturamas tre niveauer og snakker om begrebet evolution. Efterfølgende arbejder eleverne gruppevis i udstillingen med undersøgende aktiviteter, hvor omdrejningspunktet er seks udvalgte fagbegreber.

Evolution er et nyudviklet forløb med inddragelse af digitale medier, hvor der er fokus på før, under og efter besøget. Under forløbet skal eleverne bl.a. udarbejde videosvar med brug af udstillingen og dens genstande. Se nærmere på www.naturdrama.dk og kontakt formidlingen om log-in og forløbets varighed (der typisk er mellem 2½ - 4 timer).

Varighed: ca. 3 timer
Pris: 1.100 kr.

Book et besøg via bookingformularen eller kontakt bookingen på telefon 2488 6206 (mandag – fredag kl. 11-15) og aftal nærmere.