Hvordan dyrene skabte mennesket ”Verdens bedste rovdyr”

Arms-race-ulv-muskusokse NaturamaHør hvordan dyrene har været med til at udvikle os til dem vi er i dag. Mennesket er verdens bedste rovdyr, og det er vi blevet i et våbenkapløb med dyrene. Hvad har ulven, tyren, vildsvinet, ørnen og spækhuggeren betydet for os?

Hvordan har dyrene påvirket menneskets evolution? Og hvordan skabte dyrene mennesket? Det er nogle af de ting, du og dine elever kan få svar på i foredraget.
Ulven har for eksempel lært os at blive bedre jægere og bjørnen har lært os, hvad man kan spise for at overleve i naturen. Kom med indenfor i de magiske verdener af dyr, der lever eller har levet i den danske natur.

Foredraget kommer også  omkring dyrene i Danmark efter den sidste istid, og hvad dyrene har betydet for vores kultur. Der bliver fortalt om ulven, bjørnen, odderen, havørnen, lossen, vildsvinet, ræven, jærven, vandrefalken, solsorten, ravnen sulen m. fl. Det handler om menneskets sammenspil med naturen.

Book foredraget via bookingformularen eller kontakt bookingen på telefon 2488 6206 (mandag – fredag kl. 9-14) og aftal nærmere.