Savannen og Karen Blixen

Karen-Blixen-miniudstilling-plakat NaturamaDen røde tråd i foredraget er Karen Blixens liv, men det handler også om globalisering, fra nyttejagt til trofæjagt, the Big Five, savannens dyreliv, eksistens og bevidsthed.

 

Den røde tråd i foredraget er Karen Blixens liv i Afrika og hendes fascination af dyrelivet. Foredraget kommer også rundt om globalisering, fra nyttejagt til trofæjagt, The Big Five, savannens dyre- og planteliv, eksistens og bevidsthed. Vi kommer med på masaiernes løvejagt. De har gennem tusinder af år haft tradition for en manddomsprøve, hvor de unge mænd skal dræbe en løve med et spyd. Først herefter kan de udråbes som kriger.

Foredraget vil også relatere til datidens idehistorie og inddrage analyser om Blixens liv af personer som forfatteren Hanne Vibeke Holst, Skuespillerinden Lone Hertz og Catherine Lefevre, som er direktør fra Karen Blixen Museet.

Book foredraget via bookingformularen eller kontakt bookingen på telefon 2488 6206 (mandag – fredag kl. 9-14) og aftal nærmere.