Ulvetime om ulve i Danmark 20. juni kl. 16:30-18.00

MicrosculptureGå-hjem-møde om ulve på Naturama.

Naturama og Fyns Amts Avis inviterer til Debatteriet om ulvene i Danmark. De har lov til at være her. Men er de farlige, kan vi lære at leve med dem, og hvad er den politiske kurs? Vi skaber overblik og forsøger at skille myterne ad, så kun fakta bliver tilbage.

 

 

Naturama og Fyns Amts Avis inviterer til Debatteriet om ulvene i Danmark. De har lov til at være her. Men er de farlige, kan vil lære at leve med dem, og hvad er den politiske kurs? Vi skaber overblik og forsøger at skille myterne ad, så kun fakta bliver tilbage. Vi har inviteret Hans Peter Hansen, Institut for Bioscience ved Aarhus Universitet, Christian Svendsen, fåreavler fra Skærbæk i Sønderjylland, Thomas B. Berg, seniorforsker ved Naturama, og Venstres landbrugsordfører Erling Bonnesen til at gøre os klogere på ulven i Danmark.

Billetpris 50,00 kr. og købes på billet.dk.

Har man abonnement på Fyns Amts Avis koster billetten 25,00 kr. Her skal ikke betales forud, men billetten reserveres på tlf. 6221 0650 eller på mail; [email protected]. Oplys venligst navn og antal personer.

Kaffe og kage kan købes under hele arrangementet.