Koncerter på Naturama

Dyridrift

Lørdag den 7. april kl. 14.00, kan du opleve Ulla Abdullas Cocobongoband - Karla og Splyff på Naturama.

Tag plads på madrasser og bænke, syng med på sangene, vrik med numsen og lad tankerne flyve.

Naturama inviterer til familiekoncerter i løbet af året i det blå univers, hvor nogle af Danmarks bedste bands spiller skøn musik for børn og voksne

Koncerterne er gratis, når entréen er betalt. Børn (0-17 år) og årskortmedlemmer har gratis entré.

 

Kamæleonkoncerter 2018

ullaabdullaLørdag d. 7. april kl. 14.00 kommer Ulla Abdullas Cocobongoband - Karla og Splyff, og giver koncert på Naturama. 

Pigen Karla, som nogle Kamæleon-familier måske har mødt ved Ulla Abdullas Cocobongobands koncert Skrubberup Havn, er igen på færde.
Denne gang møder Karla en ny ven igennem 'Spacebook', og det bliver starten på en færd ud i rummet med store udfordringer og spændende oplevelser.
Koncerten er som gruppens tidligere musikfortællinger bygget op som en teaterkoncert med musik skrevet til forestillingen.
I koncerten indgår der 10 sange, der stilmæssigt spænder fra jazz og bossa nova til funk, rock og pop. Ulla Abdullas Cocobongoband lægger stor vægt på, at publikum gennem koncerten bliver inddraget.

 

musikeventyrogunoderLørdag d. 5. maj kl. 14.00 kommer Musik, Eventyr og Unoder og giver koncert på Naturama.

Hvad er en kabbuggilak...? Musikken sætter gang i et fantasifuldt musikeventyr, hvor alt kan ske. Hvor flyver drillefuglene hen med prinsessen? Sprutter dragen med ild, vand eller røde pølser? Børnerne bidrager med ideer og forslag under koncerten og bliver på den måde medskabere af handlingen med afsæt i de fantasibilleder og stemninger, musikken skaber.
Musikeventyret spilles af Musik, Eventyr og Unoder, som er en gruppe erfarne jazzmusikere, der i samarbejde med skuespilleren Marianne Frost i en årrække har formidlet jazzmusik og fortællinger for de 5-10-årige.