Koncerter

Dyridrift

I løbet af året inviterer Naturama til familiekoncerter i det blå univers, hvor nogle af Danmarks bedste bands spiller skøn musik for børn og voksne. Tag plads på madrasser og bænke, syng med på sangene, vrik med numsen og lad tankerne flyve. Koncerterne er gratis, når entréen er betalt. Børn (0-17 år) og årskortmedlemmer har gratis entré.

 

Kamæleonkoncerter

sillekrokoLørdag d. 16. september kl. 14, er der koncert med Cocobongoband - Sille Krokodille show.

Erfaringen fornægter sig ikke, når Ulla Abdullas CocobongoBand med legende lethed kaster sig ud i genrer som jazz, bossanova,calypso, HipHop og Rock.
Til koncerten møder vi både Sille Krokodille, Solsorten Skralde, Loppen Bobbe og Indianerhøvdingen og hans uartige sønner Lille Ørn & Lille Bjørn. Publikum bliver inviteret til at synge med på de fængende omkvæd og skal også være klar til at slide danseskoene, hoppe i takt, klappe og spille luftguitar. Nu starter festen!
Koncerten er GRATIS, når entréen er betalt eller hvis du har årskort. Børne er GRATIS (0-17 år)

 

Babulja

Lørdag d. 7. oktober kl. 14, er der koncert med Babulja

Babulja spiller musik i højt tempo fuld af glæde og energi, skæg og ramasjang. Oplev django, polka, svensk folklore, reggae, cubansk, brazil, sørøverskrammel og jazz - håndspillet fra a-z. Babulja tager publikum under ders vinger fra Rio til Blåvandshuk. Stort musikalsk pverskud bliver omsat til en unik, legende og inkluderende koncert, hvor der er fokus på dialog, både gennem musikken og mellem numrene. Babulja har gennem de seneste år spillet op imod 40 koncerter årligt på spillesteder, skoler, biblioteker og festivaler og har udgivet to album med egne numre. Koncerten er GRATIS for børn (0-17 år) og gratis for voksne når entréen er betalt. Eller hvis man har årskort.