Foredrag med Cecilia Vanman, Et Grønland i Forandring.

HundTorsdag d. 28. september kommer Cecilia Vanman og holder foredrag på Naturama. Det er fra 19-21.30 

Havpattedyrbiolog og ekspeditionsleder Cecilia Vanman tager publikum med på en fascinerende rejse i Grønland. Igennem hendes arbejde og smukke fotos, hører, forstår og mærker vi, hvad Grønland er for en størrelse.

Foredrag : Et eventyrligt liv - i naturens tjeneste

LeneToppTorsdag d. 26. oktober kan du komme med til et spændende foredrag med Lene Topp, det er fra kl. 19-21.30. Lene har været fascineret af naturen og dens beboere gennem hele livet. Gennem en længere årrække boede hun på Borneo, hvor hun arbejdede med naturbevarelse.

Foredrag: Så dykker vi - den sænkede Ærøsund-færge som arbejdsplads

AerosundTorsdag d. 14. september kl. 19-21.30 kan du komme til foredrag, med Lars Seidelin fra Syddansk Universitet. Så dykker vi – den sænkede Ærøsund-færge som arbejdsplads. Historier om arbejdet som marin forsker på 19 meters dybde.

Foredrag: Hvad Arktis kan gøre for Troperne

IndlandsisMandag d. 30. oktober kl. 17-19, kan du komme til foredrag med professor i geologi Minik Rosing. Hvad Arktis kan gøre for Troperne
Minik Rosing er professor i geologi ved Københavns Universitet. Han blev internationalt kendt for sin forskning om jordens ældste liv og modtog i 2013 den prestigefyldte Rosenkjærpris.