Foredrag med Cecilia Vanman; Et Grønland i Forandring

HundTorsdag d. 28. september kommer Cecilia Vanman og holder foredrag på Naturama. Det er fra kl. 19-21.30 

Havpattedyrbiolog og ekspeditionsleder Cecilia Vanman tager publikum med på en fascinerende rejse i Grønland. Igennem hendes arbejde og smukke fotos, hører, forstår og mærker vi, hvad Grønland er for en størrelse.

Foredrag : Et eventyrligt liv - i naturens tjeneste

LeneToppTorsdag d. 26. oktober kan du komme med til et spændende foredrag med Lene Topp, det er fra kl. 19-21.30. Lene har været fascineret af naturen og dens beboere gennem hele livet. Gennem en længere årrække boede hun på Borneo, hvor hun arbejdede med naturbevarelse.

Foredrag: Hvad Arktis kan gøre for Troperne

IndlandsisMandag d. 30. oktober kl. 17-19, kan du komme til foredrag med professor i geologi Minik Rosing. Hvad Arktis kan gøre for Troperne
Minik Rosing er professor i geologi ved Københavns Universitet. Han blev internationalt kendt for sin forskning om jordens ældste liv og modtog i 2013 den prestigefyldte Rosenkjærpris.

Hestehvisker Klaus Ferdinand Hempfling, d. 30. september

HesteviskerhjKom til et spændende foredrag og demonstration med Hestehvisker Klaus Ferdinand Hempfling, lørdag d. 30. september kl. 13 - 15.30. Det foregår på engelsk.
Hvorfor udviser en hest problematisk adfærd overfor et bestemt menneske men opfører sig helt anderledes overfor en anden person?

Foredrag: Alene i vildmarken

AleneidemarkenKom på NATURAMA torsdag d.12. oktober kl. 19-21.30, og mød Emil Sanderhoff, der har deltaget i DR3's tv-serie "Alene i vildmarken".
Vildmarken forbindes ofte med skønhed og frodighed.