Oplevelser i børnehøjde

Naturama i din børnehave.

Oplevelser i børnehøjde med GYS og GRIN

Naturguiden tager udgangspunkt i den danske natur og hvad vi kan finde på en tur i skoven. Naturguiden medbringer forskellige genstande, fra kryb og kravl til skeletter, skind og udstoppede dyr. Naturguiden snakker med børnene om de forskellige genstande. Der er mange gode historier fra naturens verden. Børnene får lov til at røre og studere skeletterne og dyreskindene. De er velkomne til at stille alle de spørgsmål, som fylder deres hoveder undervejs i fortællingen. Besøget kan bruges som et godt afsæt for besøg i naturen. Vi anbefaler 25 børn pr. arrangement.

I er altid velkomne til at kontakte Naturamas formidling hvis I har et bestemt ønske i forhold til besøgets tema.

Pris for ca. 1 time v/ca. 25 børn kr. 1500 + moms og kørsel.

Cirkus Insektico

Sprechstallmeister Emilio kommer med hele cirkusset i en
kuffert og vil under forestillingen spille det mest fantastiske musik på hans kazoo!

Artisterne i cirkusset er fra hele verden og er alle udstyret med seks ben! De kan udføre alverdens tricks og numre, alt imens der bliver fortalt historier fra de varme lande af sprechstallmeisteren Emilio! Under forestillingen vil der blive mulighed for at klappe/røre forskellige artister. Her iblandt den hvæsende kakerlak Bob og verdens bedste vandrende pind Lotte! Et meget populært cirkus for børn og barnlige sjæle.

Pris for ca. 1 time v/ca. 50-70 børn kr. 3000 + moms og kørsel.

Kakerlakvæddeløb

Vi har banen og kakerlakkerne, og bringer det hele med til din børnehave. Børnene får på skift lov til at dyste i hold med 4-5 pers. om at få kakerlakkerne først over målstregen. 1 time med sjov og spænding og børnene vil helt sikkert få et lidt anderledes syn på kakerlakker. Aktiviteten egner sig bedst for de lidt større børn, mest af hensyn til kakerlakkerne. Arrangementet skal bookes lidt i god tid.

Pris for ca. 1 time v/ca. 20-25 børn kr. 1500 + moms og kørsel.

Book oplevelser via bookingformularen eller kontakt bookingen på telefon 2488 6206 (mandag – fredag kl. 9-14) og aftal nærmere.