Rundvisning for døve og hørehæmmede

Naturama tilbyder rundvisning på tegnsprog.
Turen vil gå gennem vores permanente udstilling på vand, land og luftniveau. Her præsenteres Nordeuropas hav- og landpattedyr og en fantastiske fuglesamling.

Praktiske oplysninger om rundvisninger

Hvalernes-anatomi NaturamaNaturamas spændende rundvisninger:

Pris for 1 times rundvisning (eks. entré):

800 kr. hverdag

1600 kr. i weekend, helligdag og aften

Maks 25 deltagere per gruppe.

Ring for bestilling tlf. 2488 6206 eller skriv en mail til [email protected]

 

 

Dinosaur Familier

dinorundvisning

Kom med naturformidleren rundt i vores særudstilling  2019 "Dinosaur Familier". Formidleren graver spændende historier frem mellem dinoknogler og fortæller om evolution - dyrenes tilpasninger til livet for 70 millioner år tilbage og adfærd.

I får svar på hvor dinosauerne levede, hvordan de så ud og hvilke nulevende slægtninge der findes i dag. 

Dyr i Grønland

Dyr-i-Groenland Thomas-BHør hvordan dyrene i Grønland tilpasser sig det barske klima. Hvordan er deres pels? Hvad finder de af mad? Bliver de påvirket af klimaændringerne?

Hvalernes Verden

Hvalernes-verden-Kaskelot 103313360 Shane-GrossMed udgangspunkt i udstillingen kigger vi ind i hvalernes verden. Hvaler er pattedyr ligesom os - vi finder ligheder og forskelle mellem mennesker og hvaler. Hvalernes fødevalg og tilpasninger til livet i vand diskuteres.

Kender du dyrene?

Kender-du-dyrene NaturamaKlassen går rundt i udstillingen sammen med Naturguiden. Vi taler om, hvad dyrene hedder, og hvordan de er tilpasset til at leve i vand, på land eller i luften. Hvilken farve har isbjørnens hud? Er en brud et dyr? Hvor stor er en kongeørn egentlig?

Dyrenes rekorder

Dyrenes-Rekorder Jagtfalk Thomas-BHør om dyrenes rekorder. Hvem kan springe højest og hvem kan løbe hurtigst? Kan vandrefalken virkelig flyve så hurtigt som en Formel 1 racerkører? Få svarene mens vi går en tur rundt i udstillingen og taler om de forskellige dyr.

Dyrenes våbenkapløb

Arms-race-jaerv-urfugl NaturamaEn rundvisning hvor der bliver fortalt om begrebet våbenkapløb.
Det handler om, hvordan rovdyr og byttedyr udvikler sig i forhold til hinanden, og hvorledes de angriber og forsvarer sig.

Hvalernes fysiologi

Hvalernes-anatomi NaturamaHvaler er pattedyr som os, men lever hele deres liv i vandet. Vi ser på hvalernes tilpasninger til vand og specielt visse hvalers fysiologiske tilpasninger til dybdedyk til flere kilometers dybde.