Priser - Skoler

Et besøg på Naturama er en inspirerende og anderledes museumsoplevelse for børn og unge. Naturama rummer masser af muligheder og besøget kan sammensættes på forskellige måder, alt efter hvad der passer jer.

Entré
Elever (under 18 år) har gratis adgang. 1 lærer har gratis adgang ifølge med en klasse. Øvrige voksne betaler 110 kr. i entré i hele sæsonen. Elever over 18 år har gratis adgang, hvis de kommer som led i undervisningen, de deltager i et af Naturamas undervisningsforløb og besøget er anmeldt på forhånd.

Med skoleelever menes: Børnehaveklasse, dagskole, efterskole, folkeskole, fri- og privatskole, gymnasium, HF, handelsskole, kostskole, produktionsskole, teknisk skole og VUC.

Oplev levende naturformidling i børnehøjde, når det er bedst. Få besøg af en af vores formidlere på din skole og få en naturfaglig sanseoplevelse under vante forhold. Vores dygtige formidlere kommer også ud i børnehaven og fortæller historier om dyrene i børnehøjde.

Undervisningstilbud
Naturama tilbyder alt lige fra opgaver og rundvisninger til aktiviteter, hvor eleverne i høj grad får fingre i biologien.

Tips til besøget
Når I besøger Naturama med en skoleklasse, er der nogle ting, som er rare at vide på forhånd. Vi har samlet en række tips til klasselæreren.

Bestilling
Naturama har mange besøgende fra skoler. Undervisningstilbud skal derfor bestilles min. 2 uger i forvejen. Book et forløb via bookingformularen eller ring på telefon 6221 0650. Bookingtelefonen er åben kl. 9-14. Skolebesøg skal af hensyn til øvrige besøgende meldes på forhånd.

Så snart vi har modtaget jeres bestilling, sender vi en bekræftelse på arrangementet. Hvis bekræftelsen ikke stemmer overens med det aftalte, bedes I straks kontakte os igen.

Aflysning
Evt. aflysning af en undervisningsaktivitet skal ske senest fire hverdage før afviklingen. Ellers ser Naturama sig nødsaget til at afregne det fulde beløb for undervisningsoplægget.

Vi glæder os til at se jer!