Vinterferieaktiviteter

11 February 2014 10:00 - 17:00

(Save to cal)

Naturama

Vinterferieaktiviteter

Besøg Naturama i vinterferien. Børn (0-17 år) har GRATIS entré. Se de levende edderkopper, prøv Spider-testen, tag med på rundvisning, besøg det kreative værksted eller vær med, når edderkopperne fodres. Vi har åbent alle dage kl. 10-17 i uge 7 og 8.

Vi har netop åbnet en ny, stor særudstilling EDDERKOP, hvor vi inviterer ind i edderkoppernes fantastiske verden. Vi har fokus på deres jagtteknikker og evner til camouflering, familieliv og myterne. Hils på de levende edderkopper og se nærmere på vandedderkopper, de nataktive edderkopper og verdens tungeste edderkop.

Det sker i dag:

Kl. 10-17: Prøv Spider-testen
Er du lige så sej som en edderkop? Prøv kræfter med Spider-testen, hvor du skal fange insekter, bruge følesansen og kravle gennem edderkoppespindet. Præmie til alle, der kommer gennem Spider-testen. Pris: 30 kr. pr. opgave. Spar penge med et NaturamaPas: Et NaturamaPas indeholder 1 Spider-test, 1 slushice i caféen og 1 valgfri plakat blandt de mange flotte dyremotiver. Et NaturamaPas koster 50 kr. (normalpris: 70 kr.).

Kl. 11: Rundvisning hos edderkopperne
Tag med vores Naturguide på rundvisning i Edderkop-udstillingen og hør de gode, sjove og spændende historier om edderkopperne. De er opfindsomme og har en fascinerende levevis. For børn og voksne. Varighed: ca. ½ time.

Kl. 12: Insekternes verden
Naturama har også andre levende væsener end edderkopper. Vi har også vandrende pinde, fårekyllinger, hvæsekakerlakker og græshopper. Kig forbi og hør om insekternes verden. For børn og voksne. Varighed: ca. ½ time.

Kl. 13.30-15.30: Besøg det kreative værksted
I Naturlab kan du lave et fint edderkop-billede i 3D. Vi har materialerne klar, og Naturguiden vil guide til et godt resultat. Pris: 25 kr. pr. billede.

Kl. 15: Edderkopperne fodres
Vær med når edderkopperne fodres med fluer og andre lækkerier. Vi fodrer forskellige edderkopper hver dag. Varighed: ca. ½ time.