Åbningstider

Naturama har åbent hele året på nær december og januar

Naturama har åbent 7. februar – 25. november 2018.

Tirsdag-søndag kl. 10.00-16.00.

I skoleferier: Mandag-søndag kl. 10.00-17.00.

Gruppebesøg
Naturama har mange besøgende fra skoler og institutioner. For at sikre at alle får en god oplevelse skal besøg fra grupper, skoler og institutioner meldes på forhånd. Ring på telefon 6221 0650 kl. 11-15. 

 

Naturama ligger i centrum af Svendborg. Ad motorvejen er der 30 minutters kørsel fra Odense. Fra Storebæltsbroen tager det 40 minutter. Bus- og togstation ligger 10 minutters gang fra Naturama.

Parkering
Der er P-plads til biler (96 pladser inkl. 4 handicappladser) og busser (2 stk.) lige over for Naturama. I feriesæsonen kan P-pladsen ved Stenpladsen (125 pladser + 3 busholdepladser) og i Dronningegården (140 pladser) også benyttes. Alle tre P-pladser er gratis men HUSK at stille P-skiven.

Mad og drikke
Naturamas café tilbyder mad og drikkevarer til store og små. I er også velkomne til at medbringe jeres egen mad og drikke, som kan nydes inde såvel som ude.

Besøgende med børn
I er velkomne til at tage barnevogn eller klapvogn med rundt i udstillingen. Klapvogne udlånes gratis. Der er pusleplads, og til ammende er der indrettet et særligt område.

For gangbesværede
Naturama er indrettet, så besøgende i kørestol kan komme rundt. Kørestole udlånes gratis. Handicaptoilet findes på alle tre niveauer i udstillingen.

Aktiviteter
Naturama er et naturteater, hvor dyr til vands, til lands og i luften er iscenesat med lyd, lys, flotte film og billeder. I kommer tæt på hvalskeletter, bjørne, elge, vildsvin, hundredvis af fugle og en kæmpe isbjørn.

I kan klø en ræv bag øret, give den lille bjørn et knus, røre ved forskellige skind og knogler eller klæde jer ud. Naturama tilbyder opgaver til børn. I udstillingen findes information om dyrene.

Dyr på Naturama
Hunde, katte og andre dyr må desværre ikke tages med på Naturama.

Midt i hjertet af Svendborg ligger Naturama